Dyrest trening hos SATS

Har du dårlig råd, men like fullt lyst på et nytt og bedre liv? Da er vårt viktigste råd at du holder deg unna treningskjedene.

Publisert
Sist oppdatert

Våre tall er klare. Vil du trene mer uten å betale for mye, bør du droppe kjedene, og heller velge et enkeltstående studio. I lenkene til høyre får du prisene hos enkeltstående studioer, og hos alle disse sparer du tusenlapper i forhold til kjente kjeder som SATS og Elixia.

To år etter vår forrige pristest av treningssentre, er det en treningskjede mindre i Norge. I fjor overtok giganten SATS kundene til High Energy, og kjedene du ser her er de som står igjen i dagens kamp om nordmenn med dårlig samvittighet etter jul.

Vi kan se at kampen er hard, fordi nesten alle tilbyr rabatter i begynnelsen av året. Dette er måten å få deg til å være lojal i hele 2004.

SATS er marginalt dyrere enn Elixia (tidligere Frisk) på årsbasis, men i det hele tatt er prisforskjellene nokså små mellom de store kjedene. Mye tyder på at det virker å bygge merkevarenavn.

De dyreste er størst

Men hvordan kan det ha seg at den dyreste kjeden, SATS, fortsetter å vokse og få nye kunder?

- Vi ser at folk flest vil ha tilgjengelig trening som virker. Vi utvikler alle våre produkter selv, og legger mye ressurser i å tilpasse produktene til norske forhold, og at alt skal ha effekt, sier Anders Grøterud, informasjonsdirektør i SATS Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer