Dyrt å være mann

Menn bruker mer penger enn damene på Valentines dag. Jentene fryder seg.

Publisert
Sist oppdatert

Menn bruker mer penger, enn damene, på det motsatte kjønn på Valenetines Day.

Valentintips i siste liten

To av ti menn sier de bruker mer penger på det motsatte kjønn Valentines Day enn andre dager i året, mens kun seks prosent av kvinnene sier det samme.

Menn under 40 år i Oslo er mest spandable på Valentines Day, viser en landsomfattende undersøkelse som Norstat har gjennomført på vegne av Jacob's Creek.

- Vi er ikke overrasket over at det er den yngste aldersgruppen som sørger for romantikken, Valentines Day er tross alt en ny tradisjon i Norge. Det vi er mer overrasket over er at kvinnene fortsatt forventer at det er guttene som tar ansvaret. Vi oppfordrer derfor kvinner i alle aldere til å gjøre noe ekstra for sin kjære den 14.februar, sier Cecilie Gilhuus, markedssjef i Brand Partners og ansvarlig for Jacob's Creek.

Av undersøkelsen ser det samtidig også ut til at både pengebruk og forventninger stiger i takt med størrelsen på husholdningen. Gilhuus mener det kan tyde på at store husholdninger med en travel hverdag har ekstra behov for å utnytte merkedager.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer