E-julekort - raskt og rimelig!

Lei av å skrive julekort? Rekker aldri posten i tide? Løsningen ligger selvfølgelig på Internett, og DinSide har funnet frem noen morsomme steder med gratis julekort.

Et julekort fra Bowcreek...
Et julekort fra Bowcreek... Vis mer
Publisert

Mange opplever epost som en befrielse fra påtvungen brevskriving. Og det er unektelig lettere og billigere å holde kontakt med venner og kjente via epost enn gjennom vanlige postbrev.

Og dette gjelder selvfølgelig også julekortene. På Internett kryr det av mer eller mindre gode tjenester for deg med forkjærlighet for elektronisk post. Og det er både raskere og billigere å sende juleposten over Internett enn med postmannen.

Over dammen

Skal du finne det morsomme, sprø og originale e-julekortet må du nok bevege deg ut av landet. I USA finnes utallige elektroniske julekortformidlere. Og her er det virkelig noe for enhver smak. Noen gir deg sogar muligheten til å skrive norske julehilsener på selve kortet også. Vi har sett på flere og plukket ut to av de beste. Dette er svært forskjellige tjenester som til sammen tilbyr deg et godt utvalg og stor variasjon.

Hos Bowcreek finner du både vanlige, animerte og java-kort. Her kan du velge å la snøen dale ned over tradisjonelle julekortmotiv, du kan finne yndige julemus med bølgende java-vann foran seg og du kan velge animerte dobbeltkort med humoristiske julemeldinger. Du kan føye til din egen tekst, på noen kort kan teksten til og med rulle ned over motivet. Og til ekstra hjelp for den som leter etter de rette ordene, kan du velge mellom en bråte passende juledikt. Er du musikkglad kan du la kortet akkompagneres av en julemelodi etter eget valg. Husk imidlertid at ikke alle nettlesere tar java, og at animerte kort tar lenger tid å laste ned enn enkle bilder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer