E-post mot høyere studielånsrente

Nå kan du gjennom den nystartede Protestaksjonen mot den høye renten på studielånet sende klar melding til utvalgte stortingsrepresentanter og -grupper.

Publisert

Meldingen om en helt nystartet protestaksjon mot høyere studielånsrente har strømmet inn i tidligere og nåværende studenters epost-kasser de siste to dagene. I et rykende tempo formidles denne, av mange etterlengtede, aksjonen fra bekjent til bekjent i forskjellige bedrifter og utdanningsinstitusjoner rundt om i Norge. Og interessen virker være enorm. Allerede onsdag kveld - aksjonens andre dag - har mer enn 7000 mennesker sendt sine protestbrev til de utvalgte adressene.

Grasrotbevegelse

Trygve Pløhn som er kontaktperson for aksjonsgruppen melder om tusenvis av mail med spørsmål omkring aksjonen. Han opplyser at gruppen består av 12 personer, både studenter og tidligere studenter fra forskjellige byer i Norge. Aksjonen er frivillig drevet og tar for eksempel ikke mot økonomiske tilskudd eller donasjoner.

Kjempekjedebrev

Prinsippet for ebrev-aksjonenen er at du fyller ut navn og adresse under et ferdigskrevet brevformular. Her skriver du under på at du ønsker fastrentealternativ, og minner politikerne på sine løfter fra tidligere. Deretter videresendes dette til utvalgte stortingsrepresentanter og -grupper. Blant de heldige mottakere er:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer