Egen messe for fabrikkutsalg

I mangel av en ordentlig outlet-village, en egen bygd av fabrikkutsalg, lanserer danskene nå en egen outlet-messe.

Publisert
Sist oppdatert

Outlet-shopping har lenge vært etablert i USA og i forstedene til europeiske storbyer. Ulike bedrifters lager- eller fabrikkutsalg er samlet i egne shoppingsentre, bydeler, eller tettsteder.

Nå har trenden kommet til Danmark, med en liten tvist: I stedet for et permanent utsalg inntar lagersalgene Messecenteret i Herning 15. og 16. november.

Her blir det en blanding av store og små merkevarer, som selger nye og gamle varer til sterkt redusert pris.

- Vi har lenge arbeidet med ideén om en stor og samlet outlet-messe i Danmark, sier Georg Sørensen, administrerende direktør i Messecenter Herning, i en pressemelding.

- Vi sjøsetter Outlet-Messen i tett samarbeide med en rekke av Danmarks ledende merkevareprodusenter. Dette blir shopping på en helt ny måte, spekket med opplevelser og tilbud for enhver smak.

TEST DEG SELV: Er du shopoholiker?

Shop till you drop

Outlet-Messen er delt opp i tre kjerneområder:

Mote: Merkevarer, herreklær, dameklær, barneklær, sko, støvler, vesker , smykker, tilbehør, med mer.

Allerede etablerte Designer Bazaar, et fast designklærutsalg får en egen hall på 7.600 kvadratmeter. Her får en kjøpt alt fra Acne Jeans og Julie Sandlau til Vanessa Bruno, Boss og D&G.

Fabrikkutsalg i Norge:


I Norge har vi ingen egne fabrikkutsalgsbyer eller kjøpesentre for kun salgsprodukter, men en rekke produsenter og fabrikker har egne utsalg. >>Les mer på DinSide Reise


Bolig: Møbler til hus og hage, tilbehør, byggevarer, hvitevarer, med mer.

Her vil man blant annet finne kjøkkenprodusenten Kvik og møbler fra BoConcept.

Fritid: Sportsklær og -utstyr, elektronikk, jakt-, golf-, fiske- og sykkelutstyr, og tilbehør, med mer.

Skandinavias største design- og businesskole TEKO har fått i oppdrag å designe messen - bort fra det tradisjonelle messepreget - inn med opplevelser og nye presentasjonsløsninger.

At det blir "outlet på en helt ny måte" som Messesenteret i Herning lover, er kanskje å ta hardt i, men planen er å forvandle messeområdet til en stor konseptbutikk, eller department store, for de to dagene messen varer.

Les også: Shoppingfestival i Dubai

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer