Eksen tipset om stjålet bil

Slik tipser det norske folk om tyvegods og svindel.

DinSide har fått se noen av tipsene som kommer inn til Ettersøkt. Foto: www.ettersokt.no
DinSide har fått se noen av tipsene som kommer inn til Ettersøkt. Foto: www.ettersokt.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes nettsteder du kan benytte deg av for å unngå svindel og omsetning av tyvegods. Ett av disse nettstedene er Ettersøkt, som per i dag er Norges største tyveriregister.

Men hvordan er det folk tipser om svindel eller tyverier? Tipsene Ettersøkt mottar, er av ulik karakter, og noen er til og med ganske underholdende lesning. Nedenfor ser du noen eksempler på hvilke tips som kommer inn.

Bilen stod hos eksen

I januar i fjor var det blant annet en kvinne som tok kontakt med Ettersøkt for å rapportere om en bil som allerede var etterlyst på nettsidene. "Bilen står utenfor hos meg nå", skrev kvinnen som dermed avslørte at det var ekskjæresten som var på besøk, som hadde stjålet bilen...

Bulket stjålet bil

En tipser tok kontakt med Ettersøkt da han kom i skade for å bulke en bil. Ved nærmere undersøkelser viste det seg at den bulkede bilen var meldt stjålet.

Jeg skulle parkere bilen i parkeringshuset. Alle plasser var opptatt unntatt plassen ved siden av en hvit Toyota Hiace. Denne stod slik parkert at den tok godt over en plass. Det var så trangt at da jeg skulle snu for å komme meg ut igjen, var jeg så vidt borti Toyotaen. Noterte meg derfor registreringsnummer for å kontakte eiere når jeg kom heim til Hitra. Når jeg søkte på registreringsnummeret på nettet, kom jeg direkte inn på siden Ettersøkt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer