Ekstra penger i trange tider

Slik får du kjapt og enkelt mer penger på kontoen.

Publisert
Sist oppdatert

Er du glad i å lese, kan du få penger ved å skrive bokanmeldelser. Har du stor hage, hvorfor ikke leie ut en del av den? Eller har du et trådløst nettverk, kan du tjene penger ved at andre logger seg på.

Er du litt kreativ, er det mange måter å få seg en biinntekt på. Vi har plukket ut noen av mulighetene som finnes til å tjene litt ekstra - alt fra noen beskjedne femtilapper til flere titalls tusen kroner.

Skriv inn dine tips nederst i artikkelen!

Gode tider for utleiere

Trenger du sårt litt ekstra penger, bør du se på boligen din, og finne ut om du kan leie ut hele eller deler av den. Har du et eget hus, kan det jo hende du kan kanskje leie ut underetasjen.

Gjennomsnittlig leiepris for en bolig i Oslo var 9.800 kroner i 2007. Det tilsvarer 115.200 kroner i året for en utleier, før skatt.

Mange velger også kollektivløsninger, der en får noen til å flytte inn i boligens rom og dele leiligheten. Høye boligpriser har ført mange inn i leiemarkedet, samtidig som leieprisene har gått dramatisk opp, så det burde være mulighet til å dra inn ekstra penger på denne måten. Ekspertene mener at leieprisene vil gå betydelig opp også i 2008, så her er det penger å hente!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer