Elisabet fikk 700 kroner

Har du tatt ut kjøpeutbytte før jul?

Publisert
Sist oppdatert

- De overførte pengene med en gang, og det var jo flott, for det er en stund til studielånet kommer, sier studenten Elisabet Nordstad (22).

For noen uker siden tok Elisabet kontakt med Trumf for å høre hvor mye kjøpeutbytte hun hadde, og ble overrasket da det viste seg at hun hadde spart 700 kroner.

Hun har brukt Trumf-kortet fortrinnsvis på Spar og Kiwi, men også på Shell når hun har fylt bensin.

- Jeg har hatt kortet siden jeg var 16 år cirka, men det er først de siste årene jeg har hatt et faktisk husholdningsbudsjett. Jeg bruker vel gjennomsnittlig 1.500 kroner i matbutikken i måneden, sier Elisabet.

Hun har ikke brukt selve kjøpeutbyttekortet, men har hatt en avtale via bankkortet sitt. På den måten har hun fått poeng uten å aktivt huske på kortet hver gang hun har handlet. Derfor har alt fra større summer, til småbeløp blitt regnet i potten, og nå var det et overraskende stort beløp til gode.

Les også: Medlemskortene som gir reiserabatter

Blir ofte glemt

Kjøpeutbytte er ikke bare for kjernefamilien med stort husholdingsbudsjett og kostbare handleturer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer