Elkjøp advarer mot konkurranse på nett

En konkurranse på nett frister med at du kan vinne 10.000 kroner i gavekort på Elkjøp. Nå advarer elektronikkjeden mot å delta.

Tro ikke at det er Elkjøp som står bak denne konkurransen. Foto: Orville Media/DinSide
Tro ikke at det er Elkjøp som står bak denne konkurransen. Foto: Orville Media/DinSide Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Konkurranser på nett frister ofte med fine premier og store vinnersjanser. Dessverre er det ofte vanskelig å vite hvem som står bak konkurransen, samt hvilke betingelser du godtar ved å delta.

Akkurat nå advarer Elkjøp mot en slik konkurranse, der du kan vinne et gavekort på 10.000 kroner hos elektronikkgiganten.

«Fortell oss om ditt forhold til kameraet ditt og vær med i konkurransen om et gavekort på 10 000 kroner til Elkjøp.»

Ikke Elkjøp som står bak

Problemet er bare at det ikke er Elkjøp som står bak, og dersom du deltar, takker du ja til å motta en haug med reklamepost.

I betingelsene for å delta godkjenner du nemlig at selskapet får lov til å sende deg opptil fem nyhetsbrev med reklame. Selskapet oppgir ikke hvor ofte disse fem nyhetsbrevene blir sendt, men det ligger i nyhetsbrevenes natur at de blir sendt mer enn én gang.

Flere kunder skal ha kontaktet Elkjøp de siste dagene angående konkurransen, som de trodde var i regi av elektronikkjeden. I dag publiserte derfor Elkjøp en melding på sine Facebook-sider der de avkreftet å ha noe med konkurransen å gjøre, samt at de jobber med å fjerne konkurransen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer