Elkjøp og Siba tilbyr utvidet åpent kjøp før jul

Elektronikkjedene Elkjøp og Siba utvider de gunstige returordningene sine.

ÅPENT KJØP PÅ HARDE PAKKER: Flere elektronikkjeder gir kundene åpent kjøp i flere uker, selv om det ikke finnes noen lov som krever dette. Før jul utvides ordningene ytterligere, for å gjøre det litt tryggere for deg å være tidlig ute med julehandelen. Husk at spill og filmer som regel små være uåpnet, for at du skal kunne bytte dem. Foto: DinSide
ÅPENT KJØP PÅ HARDE PAKKER: Flere elektronikkjeder gir kundene åpent kjøp i flere uker, selv om det ikke finnes noen lov som krever dette. Før jul utvides ordningene ytterligere, for å gjøre det litt tryggere for deg å være tidlig ute med julehandelen. Husk at spill og filmer som regel små være uåpnet, for at du skal kunne bytte dem. Foto: DinSide Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå har du fått enda en grunn til å starte tidlig med julehandelen. To av de store elektronikkjedene, Elkjøp og Siba, utvider sine kjøpsordninger.

Elkjøp har lenge hatt 30 dagers åpent kjøp, men fra og med i dag og frem til jul, får du 60 dager på å ombestemme deg. Dermed kan du trygt kjøpe gavene nå, og eventuelt bytte disse inn etter jul, dersom de ikke faller i smak.

- For å gi kundene våre ekstra god tid i år, dobler vi kundegarantien til 60 dager om du handler i november og desember. Dermed kan de som vil være tidlig ute være sikre på at om gavene ikke treffer helt, så kan de likevel byttes etter jul, sier Andreas Niss, administrerende direktør for Elkjøp Norge, i en pressemelding.

Siba lar deg vanligvis også angre kjøpet i 30 dager. Varer kjøpt på Siba fra og med 7. november kan leveres tilbake til og med 2. januar 2012.

- Selvfølgelig vil vi gi våre kunder mulighet til å kjøpe julegaver i god tid før jul, derfor gir vi denne ekstraservicen, sier Sibas informasjonsansvarlig Nora Ay, til DinSide.

Lefdal: - Kunden skal bli fornøyd

Lefdal operer også vanligvis med 30 dagers returrett, men har ingen planer om å endre denne ordningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer