- Elprice vil ikke heve kjøpet

Adrians PC har vært på reparasjon fem ganger siden mai.

Adrian (15) vet ikke hva han skal gjøre med den ødelagte PC-en sin. Foto: Privat
Adrian (15) vet ikke hva han skal gjøre med den ødelagte PC-en sin. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Adrian (15) kjøpte en Acer Aspire (5920 g) for 7.000 kroner på Elprice i Haugesund 5. mai i år. Samme dag sluttet PCen å fungere. Skjermen ble svart.

Dagen etter dro Adrians mor tilbake til Elprice, for å levere PCen til reparasjon.

Etter en ukes tid fikk Adrian PCen tilbake. Kort tid etter oppdaget Adrian at verken minnekortet eller minnekortleseren fungerte. PCen ble tregere og tregere, og Adrian dro tilbake til Elprice i juli. Det tok da opp mot fem minutter å åpne en ordinær fil, eller et bilde. Etter reparasjonen ble den litt raskere.

Samme type feil dukket opp igjen, og Adrian leverte PCen igjen 28. august. Elprice byttet hovedkortet, og Adrian fikk den tilbake etter omtrent to uker. Med én gang han startet opp PCen, så han at noe fortsatt var galt. Feilen var ikke utbedret, og nye feil var kommet til. Blant annet nettverkskortet, som var ute av funksjon. Derfor leverte Adrian nok en gang PCen sin inn igjen dagen etter, den 10. september. Slik gikk det da vi klaget på mobilforsikringen

Skjermen ble svart

Elprice byttet da ut skjermkortet, men det var fremdeles problemer med nettverkskortet da Adrian fikk PCen tilbake 19. september. Da Adrian forsøkte å koble til internett via familiens router, ble skjermen svart, deretter kom det en feilmelding, og så ble skjermen blå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer