En advokat som passer for deg?

I dag lanserer advokatforeningen advokatenhjelperdeg.no. DinSide har sett nærmere på tjenesten. Er det noe hjelp å få?

Publisert
Sist oppdatert

Her vil du blant annet finne jussrelaterte artikler, lenker, råd og tips, en juridisk svartjeneste - og ikke minst: En oversiktlig database der du kan finne en advokat som har erfaring med akkurat det området du trenger hjelp til.

Organisert forbrukerjuss

Et av de aspektene advokatforeningen er mest fornøyd med på det nye nettstedet er kategoriseringen av forbrukerjussen. Der de ulike områdene innen jussen før har vært puttet inn i store og meget rommelige båser, er det nå spisset, og kategorisert i 19 ulike områder - slik at det skal være lettere å finne noen med spesialkompetanse.

Satt sammen med tjenesten "Finn advokaten" gjør dette din jobb med å finne en passende advokat mye enklere. Her kan du søke etter advokat, både etter spesialkompetanse, og område.

De 19 temaområdene har flere underkategorier, som gjør det ennå lettere å finne frem. For eksempel: Vi vil gjerne ha hjelp til (tilfeldig valgte parametre) å sette opp et testamente, i bergensområdet. Ikke noe problem. Et kjapt søk gir oss over hundre advokater som oppfyller alle kriteriene våre. For å være ekstra vanskelige går vi inn på avansert søk, og sier vi vil ha en kvinnelig advokat. Da får vi 27 kandidater å velge mellom. Vil vi gjøre søket enda smalere, kan vi velge både språkkunnskap, kunnskap om land, tittel og advokatrolle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer