En haug rabatter på samme sted

iPhone-app som samler istedenfor å splitte.

RAAAABATT: KupongPris er navnet på en gratis iPhone app som samler rabatter fra diverse norske nettbutikker på ett og samme sted.
RAAAABATT: KupongPris er navnet på en gratis iPhone app som samler rabatter fra diverse norske nettbutikker på ett og samme sted. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du er ikke alene om å ha handlet én gang fra visse norske nettbutikker, før du i løpet av en måned eller to har mottatt tre og et halvt kilo med rabattkuponger som i større eller mindre grad lokker deg tilbake igjen for å ta enda en kikk på utvalget.

Disse rabattkodene er ikke, som ingen forhåpentligvis lenger tror, en slags hemmelig gavepakning til akkurat deg. De er lokkemat, men lokkemat som ingen tar skade av.

Nå har det kommet en iPhone app som har som mål å samle rabattkodene som gjerne følger med slike rabattkuponger.

Enkel i bruk

Den er norsk, gratis, og relativt fersk i Apples App Store.

KupongPris kunne ikke vært enklere i bruk. Første vinduet du får opp inneholder de sist ankomne rabattkupongene, og ett klikk seinere er du ved nettadressen som tar deg til den aktuelle nettbutikken.

Enn så lenge er ikke lenkene til nettbutikkene klikkbare, men de er enkle å huske (en fast nettadresse pluss et tall) og derfor ingen vesentlig mental utfordring for de fleste av oss. Utvikler Christian Berg forteller DinSide.no at klikkbare lenker er på vei, men at de i utgangspunktet bare vil gjelde for iPad-versjonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer