En hund etter god design

Nå er det ikke lenger bare matmor som kan iføre seg designerklær eller spise mat av designerfat. I Oslo finner du Skandinavias eneste butikk som spesialiserer seg på design for menneskets aller beste venner. Bli med til Pet Shop Girls.

Publisert
Sist oppdatert

Det er to ting som slår meg når jeg trer inn i dyrebutikkjentenes lyse og lekre lokaler. 1: Puh! Det lukter ikke dyrebutikk. 2: Wow! Her ser det ut som om de har ting jeg kunne tenke meg å kjøpe til meg selv. (Interessant: jeg har ingen kjæledyr, og ingen planer om å anskaffe dem heller).

Ved første øyekast kunne dette vært en hvilken som helst design-interiørbutikk på Frogner. (Men herlig fri for heftig shabby chic bonderomantikk!) Men ved nærmere ettersyn er det ikke belter, men hundelenker. Det er ikke Jade-Jagger inspirerte chokers, det er halsbånd til firbente vesener. Og de lekre klesplaggene som ligger i hyllene er ikke bare alt for små til meg - de er laget til noen med en (erhm) litt annen kroppsfasong en meg.

Nok utenomsnakk? Gå rett til den kule bildespesialen

Canine couture

For mange er det nok et ganske stort skritt å kle på husdyret (det har jo pels!) Men med de lange og stadig kaldere norske vintrene, har det kanskje noe for seg? Men når skrittet først er tatt, er det mye herlig å velge mellom. Alle klærene og alt utstyret er importert (det blir så vidt vi vet ikke produsert designerstash til hunder i Norge), og det meste kommer fra motens Mekka: Paris. I tillegg finner vi stash fra små, men populære, designere fra New York.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer