- En ny måte å svindle på

Kommer med en klar oppfordring etter at flere av butikkens kunder har blitt forsøkt svindlet for store summer.

SVINDEL: Flere personer har den siste tida blitt utsatt for svindel når de har handlet dagligvarer. Foto: Heiko Junge / NTB
SVINDEL: Flere personer har den siste tida blitt utsatt for svindel når de har handlet dagligvarer. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM (Dagbladet): Den siste tida har flere personer blitt forsøkt lurt til å kjøpe mat for folk. Flere av hendelsene har skjedd i Trøndelag, primært i områdene like sør for Trondheim.

Dette har også ført til at politiet i Trøndelag har kommet med advarsel om dette.

Nylig skjedde dette igjen, denne gang lenger sør i fylket.

- På vei inn i butikken var det ei kvinne som stoppet en mannlig kunde, og sa hun ikke hadde penger, og lurte på om han ville betale varene for henne. Han ble litt forfjamset, men ble med inn i butikken og kunne kjøpe til henne.

Det sier Stig Flatmo, kjøpmann på Bunnpris Oppdal, til Dagbladet.

Hendelsen fant sted torsdag før jul, og er tidligere blitt omtalt av lokalavisa OPP.

- Hun stakk

Etter å ha handlet med seg blant annet litt matvarer, morsmelkerstatning og ullsokker, i tillegg til litt dyrere varer, gikk turen til kassa.

- Hun i kassa sa til han: «Jeg tror det er svindel på gang, for hun kommer til å levere tilbake varene etterpå for å få pengene, dersom du betaler for henne.», sier Flatmo, før han fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.