En romsligere februar

Spar slik at du kan unne deg litt ekstra i slutten av måneden.

Spar og du får det du ønsker deg. Foto: Colourbox.com
Spar og du får det du ønsker deg. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Februar kan være en tøff måned økonomisk - med flere store regninger som forfaller. DinSide har samlet en del tips til hvordan du kan leve smart i en trang måned.

Følger du disse rådene, kan det til og med hende du har penger igjen i slutten av måneden. Kanskje kan du unne deg en liten overraskelse i slutten av måneden som lønn for strevet.

Spar deg rik

Sett deg ned på søndag og planlegg hva du skal kjøpe inn for uken. På mandagen kjøper du inn alt av mat og andre artikler du kommer til å trenge i uken som kommer. Trikset er å handle inn bare en dag i uken, på denne måten kan du spare masse penger på å ikke stikke innom butikken hver dag etter jobb eller skole, det er ofte da du har lyst på mer enn du egentlig trenger. Rema 1000 er et smart alternativ om du skal handle inn mye mat.

Har du tips så del dem gjerne med andre lesere og oss på DinSide nederst i kommentarfeltet på siden.

Start dagen med å spare

La oss starte når du står opp. Flere har det kaldere på rommet om natten enn om dagen, og gleder seg til den varme gode dusjen med en gang de har stått opp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer