En slags minibank

DnB NOR tilpasser seg Apple-folket.

En slags minibank
Publisert
Sist oppdatert

Det er en kjensgjerning at iPhone-brukere skiller seg ut i mengden, først og fremst fordi de surfer langt mer på nettet via telefonen enn andre mobilbrukere gjør.

Det har DnB Nor fått med seg, og derfor lanserer de nå Norges første iPhone-tilpassede banktjeneste - iBank.

Les også: De beste nettbankene

Eget design

Å utføre banktjenester via mobiltelefonen er naturligvis ikke noe nytt, og det har vært mulig å både tekstmelde seg fram til saldoer og betale regninger via mobilsurfing i en årrekke.

Det nye med iBank er at designet tar hensyn til iPhones særegne nettleser, Safari, slik at resultatet ser så bra ut som mulig.

- Brukeropplevelsen blir mye bedre enn hvis du logger deg på den ordinære nettbanken med en vanlig mobiltelefon. Det er fordi iPhone og iPod Touch på lik linje med en PC er webbasert og har nettleser og at vi har laget en tilpasset versjon av nettbanken. iPhone- og iPod Touch-bank har allerede hatt rundt 3000 besøk, og tilbakemeldingene er så langt utelukkende positive, skriver ansvarlig for Nettbank i DnB NOR, Geir Øiestad, i en pressemelding.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer