En smart amerikansk agent

Vareagenter er siste skrik på internett. Bottomdollar er en av de beste.

Publisert

Vi har tidligere skrevet om internettagenter som søker gjennom en rekke forskjellige nettbutikker og henter opp varer og priser etter dine spesifikasjoner. Du slipper å surfe og lete selv - agenten finner det billigste tilbudet for deg på noen sekunder.

Bottomdollar er en slik agent. Den har ikke noe eget nettsted, men holder i likhet med Junglee til på andres sider. Bottomdollar kan du for eksempel finne på www.internetshopper.com. Du kan velge mellom elleve forskjellige varekategorier, som musikk, leker, videoer. Så skrive du inn et stikkord, og agenten søker rundt for deg.

I likhet med de fleste andre vareagenter, søker Bottomdollar bare i et begrenset antall butikker. Det er derfor stort sett bare én eller to butikker som kommer opp på listen når man søker etter leker. For videoer står det litt bedre til. Her kan man få opp seks-syv forskjellige nettsteder filmene er funnet på.

USA har i det store og hele mer et mer utviklet internettmarked enn det norske (DinSide er et unntak - noen av våre applikasjoner har ingen amerikanske nettsteder maken til). Derfor er det ikke unaturlig at mange av disse agentene peker mot amerikanske internettbutikker. Noen av dem kan nordmenn bruke, andre ikke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.