Enda billigere strøm

FYRING: Lei av høye fyringsutgifter? Da kan du glede deg over at strømprisene fortsetter å falle. Sjekk om din leverandør følger med i timen, eller om han fortsatt tar seg for godt betalt.

Publisert
Sist oppdatert

Blant de landsdekkende strømleverandørene er nykommeren Total Energi billigst, med en strømpris på 32,10 øre per kWh. Med en strømpris på 31,62 kan riktignok Ustekveikja virke billigere, men siden de krever 150 kroner i fastbeløp, havner de på andreplassen i vår oversikt. Tredjeplassen går til Gudbrandsdal Energi, med 32,24 øre per kWh.

DinSides strømprisliste tar utgangspunkt i de prisene selskapene har rapportert inn til Konkurransetilsynet.

Dyrest blant de landsdekkende leverandøren er Forbrukerkraft, som mandag ettermiddag sto registrert med en strømpris på 36,70.

Billigst hos de lokale levarandørene

Heldiggrisene som bor i en av Norges mange kraftkommuner kan fryde seg over ekstra lave strømutgifter. Akkurat nå troner Modalen kraftlag alene på toppen med en strømpris på utrolige 10,86 øre. Da gjør det ikke stort at de krever et fastbeløp på 310 kroner.

Vi stusset imidlertid over at den dyreste strømleverandøren, i henhold til Konkurransetilsynets oversikt, var Bindal Kraftlag.

De sto registrert med hele 42,78 øre per kWh. En kontrolltelefon til selskapet viste imidlertid at dette var helt galt. Bindal har nemlig sluttet med variable strømpriser, og tilbyr nå kun fastprisavtaler. DinSide har derfor fjernet Bindal Kraftlag fra den variable prislisten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer