Enda billigere telefon

Alle de tre store fasttelefonileverandørene har de siste ukene senket prisene. Konkurransen synes hard mellom Tele2, Telenor og Telia.

Publisert

Telefonkrigen tilspisser seg på riks- og utenlandssamtaler. De to "små" leverandørene Tele2 og Telia, presser Telenor til ytterligere reduksjoner på langdistansetelefoni. Mens du tidligere betalte Telenor 60 øre i minuttet for en samtale mellom Oslo og Bergen på dagtid, kan du nå slippe unna med 48 øre. Men fortsatt holder både Telia og Tele2 seg under denne prisen - begge krever bare 43 øre. Det vil si at de ligger 5 øre under statsgiganten Telenor.

Men avstanden knappes inn. Tidligere holdt Tele2 og Telia seg enda lenger under Telenors priser.

Hvem er best?

Før skilte Tele2 seg klart ut som beste leverandør på rikstelefon. Telia har vært soleklar ener i sine lokalområder dersom du skal ringe lenger enn det som er dekket av Telenors lokaltakst, mens Telenor har vært billigst på samtalene som skjer i nærområdet.

Med de nye prisene har Telia styrket sin posisjon på rikstelefoner. Men fortsatt holder Tele2 seg et lite hestehode foran. Den minste teleleverandøren tar nå samme pris som Telia på langdistansesamtaler. Men siden Tele2 krever 10 øre mindre i startavgift, er de fortsatt det billigste alternativet. De er i tillegg også billigst på samtaler til mobiltelefon, 2 øre under Telia og 4 øre under Telenors billigste alternativ (for dem med Pluss-abonnement).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.