Enda enklere å rette

Selvangivelsen dumper antagelig ned i postkassen din denne uka, og med det er jaget mot innleveringen i gang. Heldigvis kan nå absolutt alle levere selvangivelsen elektronisk.

Publisert
Sist oppdatert

I fjor leverte 675.000 nordmenn selvangivelsen via nettet. Tallet kunne imidlertid vært enda høyere. I fjor kunne man nemlig ikke levere via nettet dersom man hadde noe annet enn helt elementære endringer.

Nå er heldigvis denne begrensningen fjernet.

Nå kan du legge til og endre alle poster, bruke elektroniske vedleggskjema og ha tilgang til din innsendte selvangivelse i Altinn arkivet også etter 30. april. Og hvis du skulle være i tvil: De fleste av skattyters opplysninger vil være forhåndsutfylte også på nettutgaven. Løsningen skal også være designet med korte navigeringsveier, enkle deloppgaver og umiddelbare tilbakemeldinger i brukergrensesnittet.

Hvorfor levere på nett?

Enkelt: Når du leverer på nett har du lett tilgang til rettledningen til selvangivelsen og informasjon om postene. Du kan også endre kontonummer eller utbetalingsmåte for tilgodebeløp.

Oversiktlig: Selvangivelsen er levert i det øyeblikk du får en kvittering med referansenummer på skjermen. Vi anbefaler at du enten skriver ut kvitteringen eller sende en kopi av den til din egen e-postadresse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer