Endelig auksjon!

Nå kan både gud og hvermann legge inn sine duppeditter for salg på DinSide Auksjon. For første gang i Norge!

Publisert

Auksjonssystemet Ebay har hatt enorm suksess i USA. Her kan du finne alt fra baseballkort til husbåter. Her kan både bedrifter og privatpersoner legge inn varer og varepartier for salg, og alle kan by og få tilslag på varene. Og nå er dette konseptet endelig også i Norge. DinSide starter i samarbeid med SOL Norges største auksjonshus på nettet. Det er åpent for alle og helt gratis!

Det som er lov

Alt kan selges på auksjonen. Både varer og tjenester. Den ene men viktige begrensningen er at varen/tjenesten må være lovlig å omsette og lovlig eid. Du kan altså ikke selge bilen til kompisen din uten at han går med på det. Du skal heller ikke kunne finne ulovlige varer på auksjonen.

DinSide Auksjon kan selvfølgelig ikke gardere seg mot at brukere legger inn ulovlige varer. Det de imidlertid kan love er at auksjonarius Tore André Godager vil overvåke all handel som foregår på auksjonen. Useriøse aktører vil bli fjernet, og ulovlig handel vil politianmeldes.

Hvorfor handle på auksjon?

Det er enkelt å argumentere for hvorfor du bør selge på auksjon fremfor rubrikkannonser eller butikk. På en auksjon vil du kunne oppnå høyere pris enn gjennom annonser og butikksalg fordi kjøpere vil by det de mener produktet er verdt. Setter du en prislapp kan du risikere at en kjøper egentlig ville betalt mye mer for produktet enn du trodde, og det taper du selvfølgelig på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer