Endelig en bra bank

Endelig har vi fått en bank som tar kundene på alvor. Som første og eneste bank i Norge sørger BNbank for at lånekunder til enhver tid har de best mulige lånebetingelsene. BNbank har fra før noen av de laveste rentene i landet og banken oppfordrer aktivt kundene sine til å kontrollere om de har den renten de fortjener. Men rosinen i pølsen er at lånekunder får nedsatt renten hvert år i fire år.

BNbank setter standarden for resten av landets banker.
BNbank setter standarden for resten av landets banker. Vis mer
Publisert

Bonusordningen til BNbank medfører at kundens lånerente settes ned med 0,05 prosentpoeng hvert år de påfølgende fire år etter at lånet først ble signert.

Mange lånekunder i Norge frykter at bankenes lokketilbud gir nye kunder bedre betingelser enn det gamle trofaste kunder har. Mange bærer denne frykten med rette. For disse finnes det kun en metode som sikrer at banken faktisk gir deg den renten du skal ha målt ut fra inntekt, boligens verdi, sikkerhet og betalingshistorikk.

Metoden er å stadig mase på banken. Det slipper kunder i BNbank. Her reguleres alle lån samtidig, og alle får de betingelsene de fortjener ut fra prismatriser. banken gir ingen prutningsmonn.

Bankens bonussystem sørger for at alle som har vært kunder mer enn fire år har 0,20 prosentpoeng lavere rente enn samtlige nye kunder. Banken gir bonusen på lån både med fast eller flytende rente.

30 års løpetid og avdragsfrihet i 10

BNbank gir lån på inntil 80% av boligens verdi. Ligger ditt lånebehov innefor 60 eller 70% av verdien, får du ifølge banken spesielt gunstige vilkår.

BNbank gir boliglån med løpetid inntil 30 år, og inntil 10 års avdragsfrihet. Du kan velge mellom serielån og annuitetslån.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.