Endelig kan du ta kontrollen

Nå kommer det et helt nytt mobiltilbud til alle med barn.

Mobiltjenesten Bipper stakk av med innovasjonsprisen for beste oppstart under Mobile Premier Awards i Barcelona i februar i år. Gründeren Silje Vallestad ville egentlig bare sikre datterens mobilbruk. Foto: Kristina Picard
Mobiltjenesten Bipper stakk av med innovasjonsprisen for beste oppstart under Mobile Premier Awards i Barcelona i februar i år. Gründeren Silje Vallestad ville egentlig bare sikre datterens mobilbruk. Foto: Kristina Picard Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er mobilselskapet Tele2 og trygghetsløsningen Bipper som nå vil tilby et produkt til og for foreldre som vil ha kontroll over de yngste barnas mobilbruk. Lanseringen er intet mindre enn en verdensnyhet.

Det hele begynte med at trebarnsmoren Silje Vallestad (31) lette etter gode løsninger for mobilbruk til sin datter som skulle begynne på skolen.

Tre år senere har hun utviklet en helt unik og prisbelønnet tjeneste, Bipper, som skal gi foreldre den tryggheten de trenger når de utstyrer barnet med en mobiltelefon. Flere internasjonale selskaper skal være interessert i løsningen, og i Norge er det nå Tele2 som vil samarbeide med Bipper om å tilby det barnevennlige abonnementet.

"Alle" barn vil ha mobil

Selskapet Mobile Youth anslår i en analyse at alle norske skolebarn vil ha en mobiltelefon innen år 2015. Selv om Vallestad ikke helt klarer å tro på disse tallene, er det en helt klar trend at flere og flere foreldre ser at det er praktisk at barnet har en mobiltelefon.

- Jeg opplever at mange foreldre utstyrer ganske små barn med mobiltelefon, men at de ikke ønsker å snakke om det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer