Endelig kom internett uten abonnement

Både Telenor og NetCom melder nå at du kan surfe på Internett uten abonnement. Hakk i hel følger Tele2 med et tilsvarende tilbud.

Nå surfer du snart på nettet uten abonnement...
Nå surfer du snart på nettet uten abonnement... Vis mer
Publisert

Både Telenor og NetCom meldte onsdag at de starter opp med internettaksess som ikke krever egen abonnementsbetaling. Det vil si at du kun betaler for tellerskrittene du surfer for. Rett etter kom Tele2 på banen med sitt abonnementsfrie tilbud.

Det finnes fra før ett par løsninger i Norge der du kan komme deg på nett uten å være abonnement. Dette har DinSide omtalt i en 3724 TARGET="_top">tidligere artikkel. Dette er tilbud der du ringer opp 815-numre og kun betaler over telefonregningen. Men det er høye priser her i forhold til de tilbudene som blir lansert nå.

I tillegg har flere andre leverandører tidligere meldt om planlagte abonnementsfrie løsninger som skal komme i gang til høsten. Dette er selskaper som Gratistelefonen, DellNett og Spray/Razorfish. Les mer om dette 4124 TARGET="_top">her.

FriSurf fra Telenor

Allerede for mer enn en måned siden 4117 TARGET="_top">meldte DinSide at Telenor hadde snarlige planer om å innføre internettaksess uten abonnement, noe selskapet da benektet. Men nå viser det seg altså at slike planer eksisterte, og allerede nå settes i verk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer