Sjokoladepriser

Endret ikke sjokkprisen

Kunder oppgitt over at Deli de Luca ikke endret prisen etter det selskapet oppga var en glipp.

GLAPP GLIPPEN? Denne prisen skulle aldri ha vært på hyllene, sier Deli de Luca. En uke senere er det ingen endring. Foto: Elisabeth Dalseg
GLAPP GLIPPEN? Denne prisen skulle aldri ha vært på hyllene, sier Deli de Luca. En uke senere er det ingen endring. Foto: Elisabeth Dalseg Vis mer
Publisert

Hvor mye skal en stor plate melkesjokolade koste? Kundene steiler over prisen på Flesland flyplass, og vår pristest avslørte at den kostet enda mer på Deli de Luca: Her måtte du ut med 79 kroner for en stor plate sjokolade.

- Det er en glipp fra oss, at den er priset så høyt, det har skjedd en manuell feil når vi har justert i prisene, sa Christian Kildal Hansen, markedssjef i Deli de Luca til DinSide, og fortalte at prisen nå skal være justert ned til 60 kroner.

Det stemmer ikke.

- Vil bare informere om at Deli de Luca i Trondheimsveien enda ikke har endret prisen slik som det blir hevdet i artikkelen. Var innom der i dag, og prisen er fremdeles 79 kroner, skriver Adrian Hima i en epost til DinSide.

Vi tok også turen innom torsdag ettermiddag, og vår tipser hadde helt rett: Prisen på hyllen var fortsatt 79 kroner for en 200-grams sjokoladeplate. Var det bare tomme ord da Hansen sa det hadde skjedd en glipp?

- Kjøpte du den? spør Hansen når vi konfronterer ham med prisen.

Det gjorde vi ikke, da vi får den til halv pris, rett over gata.

- Hadde du kjøpt den, ville den slått inn til 60 kroner. Her er det nok rett og slett bare hylleprisen som ikke er justert. Prisen i kassa settes sentralt, og er 60 kroner. Det har du mitt ord på, sier Hansen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer