England: London School of Economics!

Publisert

Vi har undersøkt mulighetene for å skaffe seg eksamenspapirer ved enkelte prestisjetunge universiteter ved å studere fra din egen stue. Mange mennesker har av forskjellige årsaker ikke mulighet til å være fulltidsstudenter. De velger da ofte å ta en desentralisert utdanning eller fjernundervisning. Hvorfor velge en eller annen ukjent distriktshøyskole når du kan skaffe deg en eksamen fra et utenlandsk eliteuniversitet?

Mulighetene i utlandet er riktignok ikke overveldende, men absolutt tilstede. Det som tilbudene mangler av kontakt med andre studenter og veiledning fra lærerstaben, kan du kompensere for. Forelesninger ved offentlige universiteter og høyskoler i Norge er åpne for alle. Har du mulighet, kan du supplere egne nettstudier ved å gå på en og annen relevante forelesning her hjemme. Det er lov og det er smart.

London School of Economics and Political Science

Man forventer at eliteuniversitetene i USA og England er lukkede institusjoner som er vanskelig tilgjengelig for andre enn de pengesterke. Slik er det ikke i alle tilfeller. Verdenskjente London School of Economics and Political Science (LSE) gir deg muligheten til å ta graden Bachelor of Science (BSc) innen en rekke fag som fjernstudium. Det gjelder følgende fag: BSc Accounting and Finance BSc Banking and Finance BSc Economics BSc (Econ) Revised Regulations in the specialisms of;- Geography- Politics and International Relations- Sociology BSc Economics and Management BSc Information Systems and Management BSc Management BSc Management with Law/Law with ManagementBachelor of Science-graden er normert til tre års fulltidsstudier, og kan sammenliknes med den norske cand.-mag-graden. Disse studiene admnistreres av University of London, men eksamenspapirene utstedes av LSE. En BSc fra London School of Economics er utvilsomt en mye mer prestisjetung utdanning enn en cand-mag-grad fra norske distriktshøyskoler. Du blir rett og slett en vinner på arbeidsmarkedet med vitnemål fra ærverdige LSE.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer