Enitel skaper prispress

Større konkurranse på mobilmarkedet gir deg nye og bedre tilbud. I går kom enda en aktør på banen da Enitel lanserte sin mobilsatsing. For deg og meg kan det bety lavere regninger.

Publisert

Enitel skiller seg fra de eksisterende aktørene ved å ha en enklere prisstruktur. Når du har kjøpt et abonnement, har du kun to priser å forholde deg til - på dagtid og på kveldstid, før og etter klokken 18. Dette betyr at det koster like mye å ringe til mobiltelefoner tilknyttet Telenor og NetCom som til fastnettet.

Lettere å holde oversikten

Enitel tilbyr tre ulike abonnementer som skal dekke ulike brukeres behov. Enitels tilbud skiller seg fra andre ved at det ikke skiller mellom mottakere av samtaler. For deg som ringer mye på tvers av Telenor og NetCom sine nett, vil dette være et spesielt gunstig abonnement. Andre aktører sier imidlertid at de ikke kommer til å følge opp og tilby tilsvarende enkle løsninger.

- Telenor kommer ikke til å tilby et lignende abonnement, sier informasjonssjef Jo Heldaas i Telenor Mobil. Han forklarer dette med at Telenor må betale mer for trafikk til NetComs nett, enn tilfellet er andre veien.

85.000 nye kunder på ett år

Enitel retter seg i stor grad mot bedriftsmarkedet, der de allerede har en god posisjon med sine telefonitjenester. Men ifølge Nora Steinvik, prosjektleder i Enitel Mobil, satser de også sterkt mot privatmarkedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer