Enklere å bestille restaurantbord

Fra i dag av blir det lettere å bestille restaurantbord. På det døgnåpne telefonnummeret 800 36 000 kan du bestille bord på 270 av landets beste restauranter. Ifølge selskapet Direkte Bordbestilling er tjenesten først av sitt slag i verden.

Publisert

Direkte Bordbestilling er en gratis tjeneste for deg som skal ut å spise. Ved å ringe 800 36 000 kan du bestille bord på alt fra dyre gourmetrestauranter til mer folkelige steder over hele Norge. Tjenesten holder åpent 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

Dersom du skal ut og spise, men ikke kjenner byen du er i, går det sikkert med deg som mange av oss andre. Vi tyr enten til gule sider eller spaserer på måfå gjennom byens gater, noe som gir tilfeldighetene lett spill.

Gjennom Direkte Bordbestilling får du ikke bare reservert bord, men også opplysninger om hvilke restauranter som tilfredsstiller dine ønsker. Dersom restauranten er full, får du tilbud om et passende og ledig alternativ. Konsulentene ved bestillingskontoret har i tillegg oppdaterte menyer som du kan få tilsendt på faks dersom ønskelig.

Vil samle hele riket

Ifølge adm. direktør Espen Agdestein er det i dag mellom 600 og 700 restauranter i Norge som baserer seg på bordbestilling.

- Vi har som mål at samtlige skal bli en del av vårt system i løpet av de nærmeste to årene, sier han. Kafeer, barer og hurtigmatrestauranter er ikke inkludert i Direkte Bordbestillings planer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer