Enklere å få tak i homeopati

Publisert
Sist oppdatert

Enklere å få tak i homeopatiske medisinerOslos største apotek, Apotek1 Sfinxen på Majorstua, er først ute med å lagerføre homeopatiske medisiner utviklet for egenbehandling.

Så nå kan kundene enklere velge sine medisiner selv.

Dagens kunder er flinke til å skaffe seg informasjon på egenhånd via internett, tidsskrifter eller lignende, og velger av forskjellige årsaker ofte alternativ behandling. For kundene er det svært viktig med den kvalitetssikring som apotekene representerer.

Flere av landets apotek følger nå opp den seriøse delen av det alternative markedet og introduserer et knippe nye homeopatiske medisiner godt egnet for egenbehandling. Medisinene, som det for øvrig selges millioner av ute i Europa, er registrert med indikasjoner og dosering og kan brukes uten å konsultere homeopat på forhånd.

”Grønt hjørne”Flere og flere av apotekets kunder ønsker for eksempel behandling som er fri for kjente bivirkninger. I denne forbindelse har Apotek1 Sfinxen på Majorstua, som for øvrig er Oslos største apotek, opprettet et ”grønt hjørne.”

Det grønne hjørnet fungerer som en egen seksjon i apotekets selvvalgshylle der kundene kan finne forskjellige homeopatiske og andre typer naturmedisinske legemidler som er beregnet for egenbehandling. Her finnes produkter for vanlige tilstander som normalt ikke trenger legetilsyn. Det er viktig at et slikt tilbud understøttes med nødvendig kompetanse og apoteket har ansatt en person med spesiell kunnskap om homeopati for å kunne tilby sine kunder riktig veiledning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer