Epilering

Å epilere bort hår kan føles som en langdryg lidelse, men trøsten er at det blir visstnok bedre etterhvert.

Publisert
Sist oppdatert

Å epilere, eller nappe bort, hår kan for mange oppleves som ganske smertefullt. Og det tar ganske lang tid om du skal dekke over store områder, så det kan bli en både lang- og pinefull affære. Det er imidlertid mye mindre grisete enn å bruke voks, og garantert kjemikaliefritt for deg som ikke liker krem og skumproduktene.

Det finnes mange epilatorer å få kjøpt, noen er også kombinert epilator & ladyshaver. Svorne fans sier smerten blir mindre etterhvert. Eller kanskje du blir vant til den. Hvem vet. Det går iallefall mye fortere enn å bruke pinsett! Selv om sistnevnte anbefales på det sterkeste om det er snakk om å fjerne hår i ansiktet.

For å minske smerten ved å langsomt nappe bort hårene (den berømmelige plaster-teorien dukker opp igjen) skal det hjelpe å kjøle ned huden. Nå får du kjøpt epilatorer med kjøleelement - eller du kan for eksempel bruke en ispose fra fryser'n.

Varighet: 4-6 uker.Smertefaktor: Ganske høy, men minsker noe når du blir vant til det. Pris: Epilatorer får du fra rundt 600 kroner. Pinsetter (til ansiktsbruk) koster fra 20.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer