Er det ekte kjærlighet?

Er forholdet ditt et eksempel på sann kjærlighet, eller er dere sammen av gammel vane? Test forholdet ditt hos Mozon

Publisert
Sist oppdatert

Er det ekte kjærlighet?Er forholdet ditt et eksempel på sann kjærlighet, eller er dere sammen av gammel vane? Test forholdet ditt hos Mozon

De fleste av oss har en oppfatning av hva som får blodet til å bruse. Men hvordan skal vi kunne skille den stormende forelskelsen fra det som er ekte kjærlighet?

ForelskelsenDen første fasen i et kjærlighetsforhold er som regel også den mest intense. Forelskelsen kan vare i noen uker eller flere år, avhengig av hvordan forholdet utvikler seg.

Forelskelse rammer mennesker i alle aldre og kan føre til alt fra mildt dagdrømmeri til alvorlige konsentrasjonsforstyrrelser. En personalsjef jeg kjenner er selv dypt bekymret over at ”folk blir sendt hjem med en enkel forkjølelse men får lov til å surre rundt på jobben, forelsket til opp over ørene”.

Men selv om forelskelsen kan være intens er den ikke nødvendigvis et tegn på ekte kjærlighet. Mange har opplevd at det andre mennesket slett ikke var så storartet allikevel når den første begeistringen er over.

ForholdetFor de som henger sammen etter første runde kan man begynne å snakke om utviklingen av et seriøst forhold. Denne fasen kjennetegnes av at man blir kjent med partneren, med familien, vennene og interessene hans eller hennes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer