Er det fullt, kan pakka bli sendt videre

Nå er det høysesong for levering av pakker i Norge, og det er store mengder med pakker som er på vei ut til utleveringsstedene i juleukene.

KAN BLI PAKKEKAOS: Posten og Postnord venter stor pågang i førjulstida og ruster opp flere i bemanning. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB
KAN BLI PAKKEKAOS: Posten og Postnord venter stor pågang i førjulstida og ruster opp flere i bemanning. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Julehandelen er godt i gang, og med nye coronarestriksjoner og høye smittetall er det igjen mange som bestiller julegavene på nett. Det merker Posten og PostNord, som leverer ut pakkene til utleveringssteder.

Pressesjef i Posten, Kenneth Pettersen forteller til DinSide at de leverer ut to millioner pakker i uken.

- Det er på nivå med fjoråret hvor vi satte all time high.

Felles oppfordring

Både PostNord og Posten kommer med en klar oppfordring om at man bør hente pakkene sine raskt.

- Dette gjør at vi på best mulig måte unngår fulle butikkhyller med pakker, forteller pressesjef i PostNord, Haakon Nikolai Olsen til DinSide. og fortsetter.

- Samtidig oppfordrer vi også alle til å benytte seg av hele butikkens åpningstid. Dette gjør at køene blir mindre, og ettersom smittetallene nå er svært høye her i landet er det fint om vi kan unngå store folkeansamlinger inne på hentestedene.

Kommunikasjonssjef i Coop, Harald Kristiansen, deler samme oppfordring som Olsen og Pettersen.

- Erfaringsmessig hopes nå Post i Butikk opp med pakker, så vi er avhengig av at kundene er raske til å hente forsendelsene sine.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer