Er det noen forskjell?

Vi har utropt en vinner.

Er det noen forskjell?
Publisert
Sist oppdatert

DinSide har smakt seg frem til den beste kroneisen. Tilsynelatende er det samme is, men produsentene skryter av rørte jordbær, sjokolade i kjeksen, den sprøeste kjeksen og de lengste tradisjonene. Hvilken is-rival går av med seieren?

Tidligere i sommer testet DinSide is, der søkelyset var rettet mot smak og kalorier, les testen her.

Nå er det den tradisjonsrike kroneisen som skal til pers.

Hva har sier rivalene i forkant av istesten?

- Det er smaken som avgjør, og vi tror helt klart at vår is smaker best. Vi har for eksempel friske, rørte jordbær. Den sprø kjeksen er et eget kunststykke, og resepten på vaniljeisen er forskjellig for alle produsentene, sier Espen Hennig-Olsen, marketing direktør i Hennig-Olsen Is.

Espen Hennig-Olsen blindtestet kroneis på P4 i fjor sommer. I forkant var han nervøs, men han kjente igjen Hennig-Olsens kroneis uten problemer.

Diplom Is tror også at de kan vinne.

- Smaken er som baken. Vi har den originale kroneisen, vi begynte å selge den to år før Hennig Olsen, og selger desidert mest, sier Eirik Kruse, salgsdirektør i Diplom Is.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer