Er det trygt å bruke DinSide Auksjon?

DinSide Auksjon skal være Norges beste møtested for selgere og kjøpere. Samtidig jobber DinSide uavbrutt med å gi deg de beste forbrukerrådene. Her får du en kort oversikt over dine rettigheter og plikter som auksjonsdeltager.

Publisert

DinSide auksjon formidler kun kontakt mellom kjøper og selger. DinSide Auksjon deltar altså ikke selv i handelen og er derfor ikke ansvarlig for eventuelle feil og mangler ved produktene som tilbys. DinSide Auksjon kan derfor sammenlignes med en avis som formidler kjøp og salg i sine rubrikkannonser.

Hvilke fordeler har du som bruker på DinSide Auksjon?

Mange nordmenn er lite lystne på å kjøpe varer og tjenester via internett. Dataoverføring av kortnummer blir av mange fremdeles sett på som litt for usikkert, og frykten for misbruk av kortnummer har vært stor. Dette slipper du å bekymre deg for når du bruker DinSide Auksjon. Her kjøper du nemlig ikke via nettstedet! Det vi gir deg er direkte kontakt med kjøpere og selgere som er interessert i gode avtaler.

Hvilken måte oppgjøret skal skje på er slik helt overlatt til kjøper og selger. DinSide auksjon vil derfor aldri kreve deg for frakt, porto, oppkravsgebyr, eller ekspedisjonsutgifter. Dette overlater vi helt og holdent til dere, som selger og kjøper, å avtale. Dermed vil dere kunne tilpasse betalingsmåten etter eget ønske. Hva som passer best for dere, vet dere selvsagt best selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer