Er dette lov?

Inkassoselskapene vil få mye å gjøre, men det er ikke fritt frem i valg av metoder.

Dette er synet som møter deg på nettsidene torpedoinkasso.no. "Et relativt seriøst inkassoselskap" som "vet hvor du bor for å si det sånn".
Dette er synet som møter deg på nettsidene torpedoinkasso.no. "Et relativt seriøst inkassoselskap" som "vet hvor du bor for å si det sånn". Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torpedo Inkasso er et relativt seriøst inkasso-selskap som tar i bruk alle metoder for å få dine kunder til å betale det de skylder deg. Vi har god erfaring med problematiske betalere og går alltid litt lengre enn andre inkasso-selskaper for å få innkrevd dine fakturaer, selv om vi alltid holder oss innenfor norsk lovgivning. skriver Torpedo Inkasso på sine nettsider.

Nettsiden ble satt opp som en fleip, men nå får den kreative bedriftslederen henvendelser nesten hver dag.

- Jeg tipper vi får 5-10 henvendelser i uka fra bedrifter som sliter med å få inn pengene sine. Det er veldig mange som spør oss om hjelp, og det virker som om mange er ganske desperate etter å få tilbake utestående beløp, sier "gründeren" Roy Andre Tollefsen.

Dette skjer om du utsetter regningene

Begynte som en fleip

Tollefsen driver selv eget firma og satte opp nettsiden som en fleip da de hadde en kunde som ikke ville betale.

- Vi vurderte å bruke et inkassobyrå, men de tar ganske godt betalt for å gjøre jobben, så jeg tenkte at vi jo kunne prøve å fikse det selv. Vi sendte et tullebrev med Torpedo Inkasso som avsender, og kunden betalte faktisk, så den siden har gjort jobben sin for vår del, forteller Tollefsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer