Er dette Norges beste utsalg?

Halv pris på allerede nedsatte varer.

Adidas Factory Outlet har et enormt utvalg sko.
Adidas Factory Outlet har et enormt utvalg sko. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- For en trebarnsfar med barn som driver med litt av hvert, er dette det perfekte stedet å handle, skriver en DinSide-leser ved navn Knut.

Butikken han sikter til, er Adidas Factory Outlet som ligger nær Ikea på Furuset i Oslo.

- Dette er en fin og stappfull, men oversiktlig butikk med et variert utvalg av klær og sko. Men det som overrasket meg var prisene. (...) Jeg har aldri vært mer fornøyd med service og pris, skriver Knut.

Les også: Merkeklær til halv pris

Inntil 80 prosent rabatt

Adidas Factory Outlet ligger minimum 35 prosent under veiledende priser fordi varene er fra forrige sesong, minimum seks måneder gamle. Men prisene er ofte mye bedre enn dette.

- Vi har opptil 70-80 prosent avslag på en del varer. I tillegg har vi ofte salg på allerede nedsatte varer. Nå har vi for eksempel en hel avdeling med over 4.000 varer som er nedsatt med 70 prosent, forteller butikksjef Pål Mondaca. Vareutvalget i butikken er enormt, og de stammer fra restlageret i Nederland og Tyskland. Adidas Factory Outlet er eneste Adidas-butikk i Norden som ikke mottar varer fra resten av landet. Det betyr at det meste av varene aldri har vært i få tak i i norske butikker. Butikken har også vareprøvesalg to ganger i året, på sommeren og før jul.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer