Er dette Norges beste utsalg?

Halv pris på allerede nedsatte varer.

Adidas Factory Outlet har et enormt utvalg sko.
Adidas Factory Outlet har et enormt utvalg sko. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- For en trebarnsfar med barn som driver med litt av hvert, er dette det perfekte stedet å handle, skriver en DinSide-leser ved navn Knut.

Butikken han sikter til, er Adidas Factory Outlet som ligger nær Ikea på Furuset i Oslo.

- Dette er en fin og stappfull, men oversiktlig butikk med et variert utvalg av klær og sko. Men det som overrasket meg var prisene. (...) Jeg har aldri vært mer fornøyd med service og pris, skriver Knut.

Les også: Merkeklær til halv pris

Inntil 80 prosent rabatt

Adidas Factory Outlet ligger minimum 35 prosent under veiledende priser fordi varene er fra forrige sesong, minimum seks måneder gamle. Men prisene er ofte mye bedre enn dette.

Adidas Factory Outlet har 650 kvadratmeter med nedsatte varer.
Adidas Factory Outlet har 650 kvadratmeter med nedsatte varer. Vis mer

Adidas Factory Outlet

Åpningstider: Man-fre: 10-18 og lør: 10-16

Adresse: Professor Birkelands vei 33, 1081 Oslo- Vi har opptil 70-80 prosent avslag på en del varer. I tillegg har vi ofte salg på allerede nedsatte varer. Nå har vi for eksempel en hel avdeling med over 4.000 varer som er nedsatt med 70 prosent, forteller butikksjef Pål Mondaca.

Vareutvalget i butikken er enormt, og de stammer fra restlageret i Nederland og Tyskland. Adidas Factory Outlet er eneste Adidas-butikk i Norden som ikke mottar varer fra resten av landet. Det betyr at det meste av varene aldri har vært i få tak i i norske butikker. Butikken har også vareprøvesalg to ganger i året, på sommeren og før jul.

- Vi har alt av fotball-, løpe-, innendørs-, fritids-, fjell- og barnesko, sier Mondaca.

I tillegg selger de bekledning til barn, dame og herre for alt fra dans til fotball. De selger også vinterklær.

Se også: Norske og utenlandske fabrikkutsalg

Redningen i trange tider?

Du finner såkalte outlets, eller fabrikkutsalg i hele Norges land. Kvaliteten er varierende, du finner alt fra pallesalg til gjennomførte butikker, men med litt planlegging er det faktisk mulig å handle til reduserte priser hele året.

Her kjøper du billigst frukt og grønt

Kjøper du varer direkte fra fabrikken eller produsentenes lagerutsalg, er det et ledd mindre mellom deg og det du vil ha. I praksis betyr det et avslag på prislappen - og du kan også gjøre reale kupp på prøvekolleksjoner, B-varer, eller varer fra fjorårets sesong.

Vi skrev om norske outlets allerede i 2004. Listen vår inneholder alt fra mat til friluftsutstyr. Se den komplette listen her

Kjenner du til et knakende godt utsalg som vi ikke har omtalt? Tips oss på okonomi@dinside.no!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer