Er du en gymterrorist?

Her er de største treningssyndene våre.

- Det som irriterer meg mest er at folk ikke tørker av apparatene etter seg. Det er ikke noe godt å komme til et apparat fullt av svettemerker, sier Johnny Hua, som trener på flere helsestudioer.
- Det som irriterer meg mest er at folk ikke tørker av apparatene etter seg. Det er ikke noe godt å komme til et apparat fullt av svettemerker, sier Johnny Hua, som trener på flere helsestudioer. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du også irritert deg over å komme til apparater som ikke er tørket av etter den forrige personen som brukte dem? Eller svettelukten som slår deg idet du kommer inn døren på treningssenteret fordi noen stadig trener i de samme treningsklærne?

Dette bør du sjekke før du signerer kontrakten på treningssenter

Vi har tatt en runde på treningssenterene i Oslo for å finne ut av hvilke uvaner som irriterer brukerne mest. Det viser seg at det er ganske mye vi irriterer oss over, men det er kanskje med god grunn.

Personlig trener. Er det verdt det?

De fleste av oss har god folkeskikk på treningsstudioene. Likevel er det noen som kan ødelegge opplevelsen for andre, og de er kanskje ikke er klar over det selv. Derfor kan det være greit med en liten påminnelse. Så om du ikke føler deg direkte truffet, kan det være en idé å lese resten av artikkelen likevel slik at du vet at du ikke er til bry for andre.

Skitt, støy og hygiene

- Jeg pleier egentlig ikke å bry meg så mye om andres uvaner, men det er irriterende at folk ikke tar på seg disse blå posene til å ha utenpå skoene. Det blir faktisk veldig møkkete i garderoben med det været som er ute nå. Men det mest uhygieniske jeg opplever på trening er når enkelte ikke dusjer etter en treningsøkt, men hopper rett i dressen etter de har trent, sier Geir Høgseth.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.