Er du en prisvinner?

MOBIL: Alle selskapene skryter av gunstige ringepriser, men skal du ha et abonnement er Chess billigst både for normal- og storbrukeren. Her ser du også hvem som dominerer på kontantkort.

Publisert
Sist oppdatert
Er du en prisvinner?
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Det er ingen tvil: Store prisforskjeller gjør at de som sitter på et mobilabonnement som ikke passer deres ringemønster, taper flere tusenlapper hvert eneste år.

Er du lei av å være en pristaper?

Med DinSides mobilkalkulator får du til enhver tid vite hvem som er billigst for akkurat deg. Og det beste av alt er at dette gjelder uavhengig av om du ringer mye, lite eller bruker kontantkort.

Trykk på lenkene til høyre for å se prisvinnerne og taperne.

Med forvirring som 1. prioritet

I stedet for å gi faste lave priser, virker det som om mange norske mobilselskaper bruker alle sine ressurser på å forvirre kundene med ulogiske prisstrukturer og tungrodde rabattavtaler. Dette er en uting.

Stadige prisendringer på SMS, samtale- og fastavgifter er et velkjent triks. I tillegg må du som kunde også forholde deg til abonnementer som bytter navn og innhold hver tredje måned.

DinSides mobilkalkulator gjør det imidlertid lettere å få oversikten. Vi har nok en gang oppdatert kalkisen med de siste prisendringene, og ikke minst lagt inn navnene på de nye abonnementene.

Trykk her, eller på lenkene øverst til høyre for å se hvem vi kårer til billigst på mobil akkurat nå.

Det evinnelige ringemønsteret

Husk at svaret på hvilken teleoperatør eller hvilket abonnement som er billigst for akkurat deg, vil være helt avhengig av hvordan du bruker telefonen. Det er altså ditt eget ringemønster som er avgjørende.

Du må altså se på vinnerne og taperne i våre priseksemper på bakgrunn av det ringemønsteret vi har lagt inn i kalkulatoren. For å sjekke om tallene stemmer for akkurat deg, anbefaler vi derfor at du legger ditt eget bruksmønster i kalkisen.

Lykke til :-)

Nytt!

Da er også NETnet lagt inn i kalkulatoren. De kommer inn på 6 eller 9 plass avhengig av om du er en stor- eller normal-bruker. Legg imidlertid merke til at NETnet tar 60 øre ekstra i minuttet hver gang du ringer til venner og kjente med abonnement hos Tele2 og Teletopia.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer