Er du en prisvinner?

MOBIL: Alle selskapene skryter av gunstige ringepriser, men skal du ha et abonnement er Chess billigst både for normal- og storbrukeren. Her ser du også hvem som dominerer på kontantkort.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil: Store prisforskjeller gjør at de som sitter på et mobilabonnement som ikke passer deres ringemønster, taper flere tusenlapper hvert eneste år.

Er du lei av å være en pristaper?

Med DinSides mobilkalkulator får du til enhver tid vite hvem som er billigst for akkurat deg. Og det beste av alt er at dette gjelder uavhengig av om du ringer mye, lite eller bruker kontantkort.

Trykk på lenkene til høyre for å se prisvinnerne og taperne.

Med forvirring som 1. prioritet

I stedet for å gi faste lave priser, virker det som om mange norske mobilselskaper bruker alle sine ressurser på å forvirre kundene med ulogiske prisstrukturer og tungrodde rabattavtaler. Dette er en uting.

Stadige prisendringer på SMS, samtale- og fastavgifter er et velkjent triks. I tillegg må du som kunde også forholde deg til abonnementer som bytter navn og innhold hver tredje måned.

DinSides mobilkalkulator gjør det imidlertid lettere å få oversikten. Vi har nok en gang oppdatert kalkisen med de siste prisendringene, og ikke minst lagt inn navnene på de nye abonnementene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.