Er du en tøffelhelt?

- Kvinner er eksperter på å ta kontrollen over mannens liv, mener datingekspert.

- Kan du ikke droppe den gutteturen i år da, så kan vi finne på noe sammen, bare oss to...? Foto: colourbox.com
- Kan du ikke droppe den gutteturen i år da, så kan vi finne på noe sammen, bare oss to...? Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I filmen "Hvordan bli dumpet på 10 dager?" kan vi se hvordan Kate Hudsons rollekarakter gjør alt i sin makt for at kjæresten, som spilles av Matthew McConaughey, skal dumpe henne.

Journalisten (Hudson) har nemlig fått i oppdrag av sin arbeidsgiver å skrive en førstehånds beretning om "ting kvinner ubevisst gjør for å skremme vekk menn", på bare ti dager. Hun må altså finne en mann, "lure" ham til å falle for henne, for siden å gjøre alle de "klassiske" feilene som skal få ham til å dumpe henne.

Les også: Høstens beste sjekkesteder

Pass opp hvis...

Ubevisst eller ikke - kvinner flest har ikke bare teknikker for å skremme mannen bort, de er desto bedre på å ta kontrollen over mannens liv, skal vi tro den danske datingeksperten Julie Badura. Og det skjer ofte uten at mannen fatter den minste mistanke...

Men ifølge datingeksperten er det fullt mulig for mannen å avsløre kvinnens listige metoder. Til ekstrabladet.dk avslører hun fallgruvene menn bør passe seg for.

Så - er du en tøffelhelt, eller er du kanskje på vei til å bli det? Badura mener varsellampene bør gå på dersom...

Du avlyser den årlige gutteturen
Så lenge du kan huske har du og kompisene dine pakket sekken og dratt på en skikkelig guttetur en gang i året. Kjæresten din mener imidlertid at det er på tide å vokse opp, og at du bør prioritere henne fremfor kameratene. Du gir etter for hennes ønsker, og melder pass til kompisene "fordi det er så lenge siden du og kjæresten har funnet på noe sammen". Vel, unnskyldningen holder sikkert den, så lenge du ikke har noe imot å bli stemplet som kvinnen i forholdet av kompisene dine...

Les også: Macho eller myk mann?

Du er på fornavn med karakterene i "Desperate Housewives"
Husker du da du var singel, og lå på sofaen med full råderett over fjernkontrollen? Du zappet mellom Discovery Channel, Eurosport og sveipet kanskje innom Playboy Channel i sen nattetime? Nå er det "Desperate Housewives" og "Sex and the City" som gjelder. Du kan sikkert imponere venninnene til kjæresten din med alt du kan og vet om seriekarakterene, men hvor kult er det i lengden?

Du har begrenset ute-tid
Når du og kjæresten din er på fest sammen, drar dere hjem derfra når hun vil hjem. Men når du drar på byen alene er saken selvsagt en annen, eller er den egentlig det? Du skal jo tross alt møte frisk og opplagt til lunsj med hennes foreldre dagen derpå, så du bør pent være hjemme til senest klokken 02:00.

Les også: Mindre maskuline menn

Dere har felles e-post adresse
Med den største selvfølgelighet har kjæresten din opprettet en e-post konto som er felles for dere begge. Hun sender e-poster i hytt og pine, som er signert dere begge. Om litt vil hun foreslå at dere skal ha felles mobilnummer. Skynd deg å opprette ditt eget hemmelige nummer, og din egen private e-post adresse, mens det ennå er tid...

Kompisene har sluttet å ringe deg
Før pleide kameratene dine å slå på tråden for å høre om du ville bli med på byen på lørdag, eller fotballkamp på søndag. Nå ringer de bare hvis de trenger hjelp til å male huset. De har nemlig gått lei av unnskyldninger som at "dere bare skal ha en rolig hjemmekveld alene", eller at "dere har sju-måneders-dag i dag".

Les også: Slik får du forholdet til å vare

Hennes smak blir din smak
Siden kjæresten flyttet inn hos deg, har leiligheten din blitt forvandlet til det ugjenkjennelige. Over alt er det nips, hjerteformede såper og duftlys, og det hele minner deg strengt tatt mest om farmoren din. Pepperonipizzaen er byttet ut med grønnsaksuppe, og din Playstation har funnet plass på loftet. Sakte, men sikkert, er hun i ferd med å overta livet- og hjemmet ditt....

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer