Er du gjerrig?

Da kan du ikke være kresen.

Denne herlige sittegruppen går for slikk og ingenting. Plass til hele familien!  Foto: Faksimile: Finn.no
Denne herlige sittegruppen går for slikk og ingenting. Plass til hele familien! Foto: Faksimile: Finn.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du blakk og frustrert, men koblet opp til nettet? Hvis handleviljen er større enn saldoen på kontoen, enten det er finanskrisens skyld, din egen skyld, eller en blanding av begge deler - vi har råd til deg.

Med minimal kritisk sans kan du storshoppe på nettet uansett hvor raka fant du er. Det finnes ingen grenser for hvor mange flekkete sovesofaer, brukte vindusruter, omega 3-tilskudd, kattunger og flerfargede stekeovner du kan få gratis. Hvordan du har tenkt å frakte det nye stuemøblementet, eller hvorvidt du har plass til skrotet, legger ikke vi oss borti.

Ikke ta imot alt som er gratis. Hold deg unna dette!

Forrige gang vi presenterte en bildespesial fra Finn.no, var det på grunn av en Facebookgruppe som latterliggjorde Finn-folkets bilder. Folkets hjemmesladd og forsøk på å anonymisere hele brudefølger, trimmet våre lattermuskler grundig. Sjekk ut bildespesialen her

Dum eller heldig?

Det er ikke første gangen vi har brukt Finn-bilder i en artikkel. Husets fotograf, Per Ervland, har tidligere gitt konkrete råd for hvordan man tar bilder av salgsobjekter og hvordan man ikke tar bilde av salgsobjekter. Les hele saken her

På Finn har de som tidligere kjent en "Gis bort"-kategori, og den har vi stiftet nærmere bekjentskap med i disse trange tider.

For å oppriktig glede deg over gratiskategorien bør du være svært ukritisk, eller heldig.

Vi kommer tilbake til "svært ukritisk", men du går i kategorien heldig hvis du har en sønn som heter Ulrik og trenger en smokkelenke med hans navn på. Du kan også betegnes som heldig hvis du er i beit for to geitebukker, et par minigriser eller en stabel med hvit murstein. Er du i beit for dette, da har "Gis bort"-kategorien alt du trenger og litt til.

Denne snertne sovesofaen er din hvis du har bil, henger og en tidligere nevnt ukritisk sans. Foto: Faksimile: Finn.no
Denne snertne sovesofaen er din hvis du har bil, henger og en tidligere nevnt ukritisk sans. Foto: Faksimile: Finn.no Vis mer


Sofaen til høyre kan ifølge salgsteksten gjøres om til en dobbeltseng. Om ikke det er nok, så kan den ene sofaputa brukes som ekstramadrass. Dessuten er det plass til både dyne og sengetøy i lommen under sofaen. Og vi trenger vel ikke nevne at den er gratis?

Skittent dusjkabinett

Den desidert ekleste saken som gis bort er et dusjkabinett. I utgangspunktet bidrar dusjkabinett til økt renslighet, men ikke dette. Givergleden blir overskygget av det faktum at selgeren ikke orker å kjøre det slitne dusjkabinettet på dynga selv. Men kred for fullstendig ærlighet. Her følger salgsteksten:

Rosinen i pølsa er dette slitne dusjkabinettet.  Foto: Faksmile: Finn.no
Rosinen i pølsa er dette slitne dusjkabinettet. Foto: Faksmile: Finn.no Vis mer


"Lukter du svett og jævlig? Her er løsningen som kan snu en mislykket sjekketur til suksess! Slitt og gammelt dusjkabinett, den ene veggen noe ødelagt - den har til og med et lite hull. Men du verden så ren du blir! Kan passe på hytta, hybelen, jobben eller på dynga. Gis bort mot at du henter selv."

I underholdningsseksjonen har du nok å glede deg over hvis du nyter legeromaner, lyden av gamle kassetter med New kids on the block og VHSer fra åttitallet.

Hvis du har mye fritid og bilkunnskap, kan du skaffe deg en oransjespraglet Caravelle. Hvis folkevogna di trenger nye deler, eller ny farge på panseret, så er dette gratisdingsen for deg. Delebilen kan være noe tungvint å ta med seg hjem, men hvem kan vel motstå denne oransje familiebilen, som i tilegg kommer med gardiner?

Den siste godbiten vi trekker frem fra Finn, er hagejord, en gratisting som kan være som sendt fra himmelen for en blakk hobbygartner.

DVD mot hårtap

Herligheten ender ikke her. På Gjerrigknark.com er også alt det gode gratis. Vel, det kommer an på behovene dine. Hvis du har mørke lepper og du trenger en krem som demper fargen, da har Gjerrigknark denne kremen. Og så klart den er kostnadsfri!

Skallet og pengelens? Av andre godbiter for tom lommebok må DVDen og boka om hårtap nevnes. Med disse hjelpemidlene kan du finne ut hvilken hårtapklasse du befinner deg i. Klasse seks er en fyldig bakmanke, med en relativt kraftig pannelugg og et ganske øde område på toppen. Klasse to, tre og fire er forskjellige varianter av viker, så da vet du det. Vil du vite mer kan du skaffe deg den kostnadsfrie DVDen.

Egen side for gjerrigknarker

Husmødre vil sikkert hoppe i taket av glede på Gjerrigknark. Edet gir bort limegrønne tørkerullholdere til Torky-rullen. Gratis blodsukkermåler kan også være noe å ha. I tilfelle du får en diabetiker på besøk? Innsidetips sier dessuten at denne også kan avsløre om du selv har diabetes. (Med litt slingringsmonn.)

Gjerrigknark har også en del gratissaker som vi tar for gitt. Korte abonnement på tidsskrifter og aviser, og prøvekjøring hos bilforhandlere.

For den spesielt interesserte ligger det dessuten en godbit av en film hos Gjerrigknark. "Last Best Chance", en gratis film om hva som skjer hvis en atombombe ender i feil hender.

Her er bildespesialen med et utvalg fra Finns Gis bort-kategori. NYT!


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer