Er du gjerrig?

Da kan du ikke være kresen.

Denne herlige sittegruppen går for slikk og ingenting. Plass til hele familien!  Foto: Faksimile: Finn.no
Denne herlige sittegruppen går for slikk og ingenting. Plass til hele familien! Foto: Faksimile: Finn.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du blakk og frustrert, men koblet opp til nettet? Hvis handleviljen er større enn saldoen på kontoen, enten det er finanskrisens skyld, din egen skyld, eller en blanding av begge deler - vi har råd til deg.

Med minimal kritisk sans kan du storshoppe på nettet uansett hvor raka fant du er. Det finnes ingen grenser for hvor mange flekkete sovesofaer, brukte vindusruter, omega 3-tilskudd, kattunger og flerfargede stekeovner du kan få gratis. Hvordan du har tenkt å frakte det nye stuemøblementet, eller hvorvidt du har plass til skrotet, legger ikke vi oss borti.

Ikke ta imot alt som er gratis. Hold deg unna dette!

Forrige gang vi presenterte en bildespesial fra Finn.no, var det på grunn av en Facebookgruppe som latterliggjorde Finn-folkets bilder. Folkets hjemmesladd og forsøk på å anonymisere hele brudefølger, trimmet våre lattermuskler grundig. Sjekk ut bildespesialen her

Dum eller heldig?

Det er ikke første gangen vi har brukt Finn-bilder i en artikkel. Husets fotograf, Per Ervland, har tidligere gitt konkrete råd for hvordan man tar bilder av salgsobjekter og hvordan man ikke tar bilde av salgsobjekter. Les hele saken her

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer