Er du i Oslo i sommer?

Slik velger du billigste taxi.

Taxiselskapene i Oslo har ulike priser. Foto: Kim Jansson
Taxiselskapene i Oslo har ulike priser. Foto: Kim Jansson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I Oslo har de forskjellige taxiselskapene differensierte priser på sine turer. Enten du skal være turist i Oslo i sommer, eller du benytter deg av taxi i Oslo gjennom hele året, kan det være greit å vite at det ikke er likegyldig hvilket selskap du velger å kjøre med.

Hvor mye koster turen din?

Regn ut med taxikalkulatoren!

22 prosent billigere

Vi valgte oss ut seks tilfeldige ruter i osloområdet og sammenliknet prisene til de fem store taxiselskapene i hovedstaden. Turene med det billigste selskapet var hele 22 prosent rimeligere enn turene med det dyreste selskapet.

Det er helt klart Oslo Taxi som kommer best ut i vår pristest. Oslo Taxi var billigst i alle de seks stikkprøvene vi gjorde, og ble til sammen nesten 700 kroner billigere enn testens dyreste selskap, City Taxi.

Pristesten avslører også at Norgestaxi og Taxi2 er omtrent like dyre, mens Christiania taxi er litt billigere. Samtlige selskaper ligger et hestehode bak Oslo Taxi i denne pristesten. Her ser du totalprisen på de seks turene vi valgte:

Se detaljert prisinformasjon

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer