Er han riktig for deg?

Vi ønsker alle å finne den rette. Her er syv essensielle ting du skal se etter når du er på jakt etter mannen i ditt liv.

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvor mange ganger har du ikke møtt en mann, som du tror er selveste prinsen som har kommet ridende på den hvite hesten, men etter en stund så viser det seg at han er det stikk motsatte?

Er det ekte kjærlighet? Ta testen her!

Da gjelder det å vite nøyaktig hva du skal lete etter. Og da kan det være greit å ha denne shoppinglisten i bakhånd:

Dette skal du se etter

1. Føl at han vil ha deg. Enten du har møtt ham på nettet, i matbutikken, på en bar, på skolen eller på jobb, skal du virkelig føle at han begjærer deg og har lyst på deg. Dette kan han demonstrere gjennom et blikk, et kompliment, ved berøring eller ved å gi deg nok oppmerksomhet.

Og du skal ikke måtte vente lenge før han gjør det på ordentlig, og ikke gjennom en SMS eller en e-mail. Dette er ikke ekte kontakt, og hvis han ikke klarer å ta på deg, se på deg eller bli kjent med deg utover å gå via den teknologiske verdenen, er han neppe verdt det.

Og signalene hans bør definitivt antyde at han har planer for fremtiden, og at han er villig til å dra forholdet videre. Er han ikke interessert i å planlegge fremtiden, er han nok dessverre ikke interessert nok.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer