Er hun den rette?

La oss innse det. Å finne en passende partner er ikke et velutviklet instinkt alle gutter har. Derfor er det utviklet en test som gir deg svaret på to timer.

Publisert
Sist oppdatert

Det er nettsiden askmen.com som står bak den svært nyttige testen.

Alle vet at det krever enormt mye tid, tålmodighet (og masse penger) før du greier å få noen passende på kroken. For de av dere som er lei av å bli skuffet leverer vi her en billig og enkel metode som gir deg svar på om din nye flamme en hun du bør tømme kontoen for å kjøpe gaver til.

Ta henne med på en restaurant på deres første date, og følg disse seks enkle punktene. Når du betaler regningen vil du være en lykkelig mann uansett hva utfallet av testen blir.

1) Hun er veldig opptatt av tingValget av restaurant kan fortelle deg om hun har begge beina plantet på bakken, eller er en bortskjemt prinsesse som forventer at du oppvarter henne mens hun drikker Dom Perignon på senga.

Først, vær sikker på at valget er et dere begge er enige om. Dersom hun forkaster alle dine ideer og sier at hun vil spise på sitt sted , så kan du være trygg på at det ikke vil bli noe annerledes når dere blir bedre kjent. Det faktum at hun ikke er villig til å høre på dine forslag betyr at hun er dominerende, eiesyk og ganske plagsom.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.