Er hun den rette?

Publisert
Sist oppdatert

Er hun den rette?
La oss innse det. Å finne en passende partner er ikke et velutviklet instinkt alle gutter har. Derfor har vi utviklet en test som gir deg svaret på to timer.

Alle vet at det krever enormt mye tid, tålmodighet (og masse penger) før du greier å få noen passende på kroken. For de av dere som er lei av å bli skuffet leverer vi her en billig og enkel metode som gir deg svar på om din nye flamme en hun du bør tømme kontoen for å kjøpe gaver til.

Ta henne med på en restaurant på deres første date, og følg disse seks enkle punktene. Når du betaler regningen vil du være en lykkelig mann uansett hva utfallet av testen blir.

1) Hun er veldig opptatt av ting
Valget av restaurant kan fortelle deg om hun har begge beina plantet på bakken, eller er en bortskjemt prinsesse som forventer at du oppvarter henne mens hun drikker Dom Perignon på senga.

Først, vær sikker på at valget er et dere begge er enige om. Dersom hun forkaster alle dine ideer og sier at hun vil spise på sitt sted , så kan du være trygg på at det ikke vil bli noe annerledes når dere blir bedre kjent. Det faktum at hun ikke er villig til å høre på dine forslag betyr at hun er dominerende, eiesyk og ganske plagsom.

Det første forslaget ditt bør ligge på de litt lavere trinn av næringskjeden, som Peppes eller Pizza hut. Dersom tanken på å gå på steder som serverer nachos og kyllingvinger får henne til å brekke seg, så kan du bare glemme det med en gang. Da kan du like godt late som om du har vondt i hodet, at du er homo - hva som helst for å få daten kansellert med en gang.

Hvorfor? Fordi hun vil være hoven, arrogant og irriterende, og med mindre du har en seddelpresse i kjelleren vil du aldri få råd til å gi henne den oppvartningen hun er på jakt etter.

Men hvis hun synes det er ok kan du godt forandre mening. Det gjør jo ingenting om dere ender opp på ett noen lunde respektabelt establisement. Fortell henne at du har ombestemt deg. Hvorfor? Selv om hun har passert dine tester så langt vil du ikke være en gjerrigknark. Dere er jo ute for å hygge dere.

2) Snur hun tallerkenen opp-ned?
Selv om hun unngikk Material Girl -fellen i den første testen er det fremdeles tid til å avsløre henne før du bestiller vin til 3000 kroner flasken.

Når dere har satt dere ned så er det viktig å holde én finger på panikk-knappen.

Vi liker alle å tro at den jenta vi tar med ut ikke greier å slutte å se på oss, men det vil nok ikke skje. Når hun fjerner øynene fra deg, legg merke til hvordan hun ser på stentøyet.

Hvis hun begynner å lete etter en gullkant på tallerkenen, da har du problemer. Dersom hun løfter tallerkenen, snur den, og er skuffet over at det ikke er ett dyrt merke - da skal du trykke inn panikk-knappen så hardt du bare klarer. Du vasser du til knes i problemer.

På dette tidspunktet er det kanskje best å fullføre daten, så du minner henne om at det ikke er smart med tallerkener til 3000 kroner stykket fordi disse blir knust på en ukentlig basis. Deretter gjør du noen nedsettende bemerkninger om hennes mentale ferdigheter og kjøper den billigste vinen de har.

Selvsagt gjelder det samme om hun er misfornøyd med at glassene ikke er laget av det beste krystall som finnes. Dersom hun tapper neglene mot glasset og venter på ”ping-lyden” har du funnet deg en skikkelig primadonna.

3) Tørst?
Nå har du funnet ut at hun ikke har nesen hevet høyt i skyene. Samtidig vil du ha en kjæreste og ikke en kamerat. Å være veldig feminin betyr ikke at hun er snobbete. Husk dette når du bestiller drinker.

Selv om tolkningen av ideell er subjektiv og varierer stort, er det smart å sjekke hva hun bestiller å drikke. De fleste gutter vil at kjæresten skal være litt utadvendt, så du vil ikke ha en dame som drikker vann hele kvelden.

Dersom dere starter med cocktails - og det håper jeg dere gjør - er det stort rom for analyse. Martinis, sangria eller champagne forteller deg at du har en kvinne som kan uttrykke seg selv og er sofistikert. Hun liker å være litt vill, men hun vet når hun skal opptre som en kvinne også.

Øl er... ok, men det må drikkes fra ett glass. Hvis hun kjøper en flaske og hennes vakre lepper berører flaskekanten i en anstendig restaurant så tyder dette på at hun liker brune steder, flink på sport og mangler finesse. Det er ikke noe galt i det, bevares, men det kan bli veldig trangt på sofaen etter hvert.

4) Kunsten å konversere
Du bør snakke med henne mens dere venter på forrettene. Her er det viktig å legge merke til hva som blir sagt og hvordan det blir sagt.

Det du prøver å finne ut nå er hvor mye av deg hun vil ta inn over seg. Så lenge maten ikke har kommet er det ikke så mye å se på annet enn hverandre. Derfor er dette den perfekte måten å finne ut om hun er oppriktig, og/eller hvor mye av seg selv hun er villig til å gi.

Ser hun på deg mens hun snakker? Gir hun deg tilbakemelding på det du sier? Ser hun ofte på klokken eller fikler med mobilen? Er hun interessert i deg eller snakker hun bare om seg selv? Ler hun av noen av vitsene du forteller?

Ikke?

Da kan du like gjerne flørte med servitrisen. Ingen kommer til å bry seg mot slutten av kvelden likevel.

5) Hovedretten
Nå gjelder det.

Jeg er helt overbevist om at kvinner behandler maten sin på samme måte som de behandler kjærestene sine. Tenk på det. Hvis hun lager mye bråk fordi risen har feil temperatur eller kjøkkenet har brukt feil type olje, kan du da forestille deg hvilke krav hun vil sette til deg?

En ting som er viktig å legge merke til hvis hun får maten først, er om hun venter på deg eller begynner å spise med en gang. I så fall har hun både dårlig bordskikk og mangler respekt for deg.

Ta også en titt på detaljene. Lukker hun munnen når hun tygger? Flyr det mat ut av munnen hennes når hun snakker? Spiser hun for fort? Fikler hun med mat som ligger på din tallerken? Tror hun at dessert er djevelens verk? Det siste vil gjøre henne kjedelig, uansett hvordan kroppen ser ut.

6) Den store finalen
Dersom ting har gått greit så langt og sjokoladesufflèen har kommet på bordet, bør du vente i fem minutter før du spør om å få en date til. Den største testen av dem alle er like rundt hjørnet - regningen.

La oss gjøre dette enkelt: Tilbød hun seg å betale regningen eller gjorde hun ikke? Ikke bland dette sammen med å faktisk betale regningen (det gjør alle gentlemen). Jeg vil bare vite om hun viste interesse for å betale hele eller deler av regningen.

I disse dager hvor man hører snakk om likestilling hele dagen, er det ikke akseptabelt at hun bare sitter der med armene i kors og forventer at dette fikser han . Dette er ikke 50-tallet, og menn fikser ikke regningen fordi vi må, men fordi vi vil.

Hvis hun vil bevise for deg at hun er egoistisk og uhøflig, så la henne få lov til det. Bare forklar henne at det eneste hun vil spise i fremtiden sammen med deg er det brødet som restauranten deler ut gratis. Der hvor jeg kommer fra trengs det to for å danse tango.

Hun er den rette
Nå har du sett om hun er jenta for deg og du har fått ett godt måltid på kjøpet. Hva som nå skjer er helt opp til deg, men du har fått vite mer om henne på to timer enn hva du ville fått vite på to uker ellers.

Du bør huske at hun kan teste deg også fra tid til annen, og du vil ikke få strykkarakter på noen av hennes tester.

Mozon.no, 08.12.2003

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer