Er hun en luremus?

Flørting er naturlig, spennende og opphissende - og kvinner er mye bedre skolert i faget enn hva menn er. Dessverre har kvinnelig flørting også en mørk og dyster side: Luremusen.

Publisert
Sist oppdatert

Luremusen er en ekspert på å manipulere. Hun er også enormt dyktig på å oppdage mannlige feil, og da viser hun seg fra sin mest feminine side for å få oppmerksomhet fra ham. Hun fortsetter med å gi ham ladete hint helt til offeret er trollbundet av hennes seksualitet. På dette tidspunktet er han som plastelina i hendene hennes, og han kan ikke få kjøpt henne nok gaver. For han er nemlig helt sikker på at han vi ha sex med henne i den nærmeste fremtiden.

Dessverre vil hun trekke seg unna, og la han bli skikkelig bekymret. Han tenker ting som Er jeg i ferd med å miste denne dama?

Disse tankene får han til å bruke enda mer penger på henne, selv om luremusen ikke har noen som helst planer om å dele seng med vår helt.

Dersom han blir sint og forlanger å få seg noe vil hun se på han med store, sjokkerte øyne og si Jeg trodde at vi bare var venner . På dette tidspunktet tenker hun på hvor mye hun har fått fra mannen i form av materialistiske ting.

Dette vil vi jo helst vi menn unngå, og da er det lurt å lære seg å identifisere denne arten. Så hvordan ser en luremus ut? Her er fire sikre indikatorer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer