Er hun en luremus?

Flørting er naturlig, spennende og opphissende - og kvinner er mye bedre skolert i faget enn hva menn er. Dessverre har kvinnelig flørting også en mørk og dyster side: Luremusen.

Publisert
Sist oppdatert

Luremusen er en ekspert på å manipulere. Hun er også enormt dyktig på å oppdage mannlige feil, og da viser hun seg fra sin mest feminine side for å få oppmerksomhet fra ham. Hun fortsetter med å gi ham ladete hint helt til offeret er trollbundet av hennes seksualitet. På dette tidspunktet er han som plastelina i hendene hennes, og han kan ikke få kjøpt henne nok gaver. For han er nemlig helt sikker på at han vi ha sex med henne i den nærmeste fremtiden.

Dessverre vil hun trekke seg unna, og la han bli skikkelig bekymret. Han tenker ting som Er jeg i ferd med å miste denne dama?

Disse tankene får han til å bruke enda mer penger på henne, selv om luremusen ikke har noen som helst planer om å dele seng med vår helt.

Dersom han blir sint og forlanger å få seg noe vil hun se på han med store, sjokkerte øyne og si Jeg trodde at vi bare var venner . På dette tidspunktet tenker hun på hvor mye hun har fått fra mannen i form av materialistiske ting.

Dette vil vi jo helst vi menn unngå, og da er det lurt å lære seg å identifisere denne arten. Så hvordan ser en luremus ut? Her er fire sikre indikatorer.

1. Hun krever oppmerksomhet
Luremusens utseende betyr alt for henne. Hun vil bruke flere timer på hår og sminke bare for å stikke innom kiosken for å kjøpe brød søndags morgen. I tillegg er hun ofte en vandrende Viagra - tette klær som fremhever alle (nesten) hennes fysiske attributter.

2. Hun har veldig få venninner
Luremusen har vanligvis ingen eller få venninner - andre jenter jo bare konkurrenter i hennes øyne.

3. Hun har mange mannlige venner
Siden at hun får sin makt fra den oppmerksomheten som menn gir, hun vil ha mange guttevenner og de gir henne hva hun vil ha hele tiden.

4. Hun er dyr i drift
Ikke bare er luremus dyre i drift både finansielt og følelsesmessig, de vil også bruke deg for alt du er verdt og ikke gi noe tilbake.

Å være en luremus handler bare om å love sex - det er kvinnens ultimate misbruk av seksuell makt. Luremusen er en som tar. Hun har ingen interesse av reproduksjon eller følelser - hennes eneste svar er å be om mer.

For en luremus er romantikk kald business. Et blikk, et smil , en berøring og et subtilt hint er kraftige våpen som hun bruker for å utøve sin makt på menn.

Det er samfunnets feil
Samfunnet forbereder Luremusen på hennes rolle. En kvinne lærer å manipulere menn allerede i en tidlig alder. Som et lite barn skjønner hun at bambi-øyne og tårer vil tvinne pappa elegant rundt lillefingeren.

Når hun er litt eldre så vil gutter sloss om å være i nærheten av henne bare hun viser litt byste. Kanskje hun lar tunga gli sensuelt over røde lepper også. Hun lærer at løftet om sex gir henne makt. Med andre ord, hun lærer å være en luremus. Dette våpenet blir ganske raskt det mektigste i hele arsenalet hennes.

Selvsagt, Luremusen kan bare bruke dette våpenet om gutter lar henne få lov til det. Samfunnet vårt er bygd opp rundt at menn er opplært til å gi komplimenter, vise oppmerksomhet, gjøre tjenester, tigge om sex og betale for at kvinner skal være i nærheten.

Gutter slaver gladelig 80 timer i uken, bare for å få sjansen til å gi lønna til kvinner. Kvinner forventer å få utført tjenester bare fordi at de er kvinner.

Det er denne kvinnelige grådigheten som kvinner tvinger menn til å opprettholde.

Hvordan håndtere luremus
Det er 5 måter å håndtere luremus på.

1)
Ta kontroll over din egen sexlyst - dette kan være litt vanskelig, men Luremus regner med at du tenker med feil hode og elsker at du ber og trygler om sex.

2)
La henne smake litt av sin egen medisin og ikke gi henne oppmerksomhet. Det vil virkelig plage henne at hun ikke får den oppmerksomheten hun alltid har fått.

3)
Når hun trekker seg unna så er det ingen vits i å løpe etter henne.

4)
Si til henne at du tror på likestilling og at hun derfor bør betale for sin egen øl eller mat om dere går ut.

5)
Forstå at hun er en luremus fra dag én, og bare forlat henne.

Debatt: Ikke la deg lureLuremus er kvinners verste oppførsel pakket inn i en kropp av kjøtt og blod, mener vår skribent.Slike personer burde ikke bli tolerert i vårt samfunn. Dessverre er alle kvinner luremus i forskjellige grader - de bruker alle sammen sex for å få hva de vil ha fra menn.Kvinner burde lære seg å respektere menn, ikke å utnytte dem finansielt eller følelsesmessig. På den annen side er det opp til oss å forlange intet mer enn likestilling og partnerskap fra dem.Hva mener du?

 

Mozon.no, 23.07.2004

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer