Er IP-telefoni billigst for deg?

TELE: DinSides fasttelefonkalkulator er nå oppdatert med nye priser og abonnementer. Her kan du også sammenligne prisene på vanlig telefoni og IP-telefoni.

Publisert
Sist oppdatert

Vårt mål er enkelt: Vi vil vise DinSides lesere hvor de finner den leverandøren som er billigst for akkurat dem.

Problemet er selvsagt at det ikke finnes et eneste selskap som billigst for absolutt alle. Hvilken aktør som er billigst for akkurat deg vil nemlig være avhengig av hvordan du og din familie bruker telefonen.

Heldigvis er løsningen enkel: Tast inn ditt ringemønster i DinSides telefonkalkulator og få svaret umiddelbart. Vil du i stedet kutte mobilregningen er det Mobilkalkisen som er det riktige valget.

IP-telefoni

I telefonkalkisen finner du også prisene til to norske selskaper som tilbyr IP-telefoni. Telio har allerede vært med en stund, og TeleVoIP har begynt testingen av nettet før storlanseringen i august.

For deg som allerede har en bredbåndslinje i huset vil disse aktørene kunne tilby svært gunstige telepriser. Kort sagt er hovedforskjellen mellom de to aktørene denne:Hos Telio er det gratis å ringe til fasttelefoner, men du må i stedet betale månedsavgift til selskapet.Hos TeleVoIP er det ingen faste månedsavgifter, men her må du betale per minutt du ringer. Begge selskapene krever også betalt for samtaler til mobil.Nok en gang blir det altså ditt eget ringemønster som avgjør hvilken av de to aktørene du bør velge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer