Er økonomien din sunn?

Hva kjennetegner en sunn privatøkonomi, og hvordan får du en slik?

Har du kontroll på finansene? Foto: colourbox.com
Har du kontroll på finansene? Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvordan sikrer du deg en sunn og god privatøkonomi - og hvordan kan du vite at du faktisk har en sunn og god privatøkonomi? Det siste halve året, har nok mange blitt obs på at de de trodde var frisk lommebok, egentlig viste seg å være en illusjon. For eksempel sitter du kanskje på verdier du nå ikke klarer å realisere.

Styreleder Jon H. Nordbrekken i Bank2 får daglig telefoner fra folk som har havnet i pengeskvis, skriver Dagens Næringsliv.

Nordbrekken mener det er altfor tidlig å friskmelde boligmarkedet og spår massivt fall i hytteprisene.

- Det blir alltid verre enn man tror. Det er mange ressurssterke personer som etter børsfallet trenger likviditet. Vi snakker om formuende personer, blant de rikeste i landet. De har både hus, hytter og andre verdier, men de mangler likviditet, sier Nordbrekken til Dagens Næringsliv.

Bank2 og andre økonomiske rådgivere har nå hendene fulle.

Hva med deg?

For ett år siden spurte DinSide ett par eksperter om deres beste råd for å sikre en fornuftig økonomi, og beholde den i all evighet. Her er svarene vi fikk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer