Er onani bra for helsa?

Kjendislegen Dr Oz fra Oprah Winfrey Show avslører helsemytene.

Du bør aldri bruke Q-tip i øret, sier doktor Oz. Illustrasjonsfoto: Colourbox Foto: Illustrasjonsfoto: Colourbox
Du bør aldri bruke Q-tip i øret, sier doktor Oz. Illustrasjonsfoto: Colourbox Foto: Illustrasjonsfoto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg har brukt mesteparten av livet mitt på å snakke med folk som ofte ikke har så mye innsikt på kroppen sin. Alt vi kjøper i dag, kommer med en bruksanvisning, så vi bestemte oss for å lage en bruksanvisning for det viktigste vi har, nemlig kroppen vår, sier Dr Mehmet Oz til DinSide Helse.

Resultatet har blitt boka ”DU - Bli ekspert på din egen kropp - et praktisk oppslagsverk til et lengre liv og bedre helse”.

Bruksanvisning for kroppen

Oz, som også går under betegnelsen "Americas doctor", er professor i kirurgi ved Columbia University. Boka har han skrevet sammen med Dr Michael. F. Roizen, professor i medisin og anestesiologi ved SUNY Upstate Medical University,

Humor og enkle og morsomme illustrasjoner kjennetegner boka.

- Vi ville skrive noe som var tilgjengelig og morsomt å lese. Medisinske bøker er ofte deprimerende, så vi har brukt mye tid på å gjøre boka mer lettlest, sier han.

Myter og fakta

Boka inneholder blant annet en oversikt over morsomme myter og fakta, såkalte ”mythbusters”.

Les også: Myter og fakta om å lage barn

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer